UFO: Alien Invasion Issue Tracker
star_faded.png
Please log in to bookmark issues
bug_report_small.png
OPEN  Bug report #2775  -  Multiplayer out of sync game start
Posted Jan 09, 2011 - updated Jan 28, 2013
mattn (tlh2000) has been working on this issue since January 28, 2013 (20:47)
Issue details
  • Type of issue
    Bug report
  • Status
     
    Open
  • Assigned to
     mattn
  • Type of bug
    Not triaged
  • Likelihood
    Not triaged
  • Effect
    Not triaged
  • Posted by
     mattn
  • Owned by
    Not owned by anyone
  • Estimated time
    Not estimated
  • Category
    Battlescape
  • Resolution
    Not determined
  • Priority
    4. Useful
  • Reproducability
    Not determined
  • Severity
    Not determined
  • Targetted for
    icon_milestones.png Not determined
  • Complexity
    icon_customdatatype.png Not determined
  • Platform
    icon_customdatatype.png Not determined
  • Architecture
    icon_customdatatype.png Not determined
Issue description
Item 2775 imported from sourceforge.net tracker on 2013-01-28 19:47:16

if you force the game when player connected, but has not loaded yet, the server will be in the game, while the client will be stuck in the intro menu.
Comments Ported from Sourceforge  ⇑ top
tlh2000 (2011-01-09 12:48:23)  ⇑ top
not reproducible in 2.4-dev - maybe timing related - have to check on slow connections
aduke1 (2011-11-26 22:51:32)  ⇑ top
The priority was adjusted according to the "bug priority rules". See http://ufoai.ninex.info/wiki/index.php/Bugs#Bug_Priorities
aduke1 (2012-09-30 23:41:36.847000)  ⇑ top
- **milestone**: 2.3.1 --> 2.3.x

Steps to reproduce this issue
Nothing entered.