UFO: Alien Invasion Issue Tracker
star_faded.png
Please log in to bookmark issues
bug_report_small.png
CLOSED  Bug report #5365  -  soldier vanishes from equip screen after renaming
Posted Aug 07, 2014 - updated Aug 16, 2014
icon_info.png This issue has been closed with status "Closed" and resolution "RESOLVED".
Issue details
  • Type of issue
    Bug report
  • Status
     
    Closed
  • Assigned to
     Internecivus Raptus
  • Progress
       
  • Type of bug
    Not triaged
  • Likelihood
    Not triaged
  • Effect
    Not triaged
  • Posted by
     shipit
  • Owned by
    Not owned by anyone
  • Estimated time
    Not estimated
  • Time spent
    4 hours
  • Category
    User interface
  • Resolution
    RESOLVED
  • Priority
    Not determined
  • Reproducability
    Not determined
  • Severity
    Not determined
  • Targetted for
    icon_milestones.png Not determined
  • Complexity
    icon_customdatatype.png Trivial
  • Platform
    icon_customdatatype.png Windows
  • Architecture
    icon_customdatatype.png x86
Issue description
Here's a small bug (*) that doesn't really affect the game but should be pretty basic: When you hire a soldier that is NOT the next one >on the list (let's say you skip one of the hire-able soldiers), and then go into the Equip Soldiers screen and rename the newly hired >soldier, press enter to confirm, the soldier will vanish from the list! In fact all soldiers that are separated by a "gap" in the >employees screen list will disappear from the list in the Equipment screen. When you leave the equipment screen then go back in, the >soldiers will be backed, properly renamed and all.
Steps to reproduce this issue
Nothing entered.