UFO: Alien Invasion Issue Tracker
star_faded.png
Please log in to bookmark issues
bug_report_small.png
OPEN  Bug report #3216  -  realtime lighting
Posted Apr 03, 2012 - updated Oct 31, 2015
alextishin (alextishin) has been working on this issue since January 28, 2013 (20:48)
Issue details
  • Type of issue
    Bug report
  • Status
     
    Pending
  • Assigned to
     alextishin
  • Type of bug
    Not triaged
  • Likelihood
    Not triaged
  • Effect
    Not triaged
  • Posted by
     snakesanders
  • Owned by
    Not owned by anyone
  • Estimated time
    Not estimated
  • Category
    Battlescape
  • Resolution
    Not determined
  • Priority
    3. Normal
  • Reproducability
    Not determined
  • Severity
    Not determined
  • Targetted for
    icon_milestones.png Not determined
  • Complexity
    icon_customdatatype.png Not determined
  • Platform
    icon_customdatatype.png Not determined
  • Architecture
    icon_customdatatype.png Not determined
Issue description
Item 3216 imported from sourceforge.net tracker on 2013-01-28 20:05:19

2.4 dev IA 32 mar 27 2012 release nVIDIA GeForce GTX 260 with appropriate driver i see this thing: http://img32.imageshack.us/img32/2788/ufo35.jpg (blue-green colored line along of all map) with this video options: http://img27.imageshack.us/img27/9853/ufo36.jpg

this thing appears if option "realtime lighting" and "texture normalmapping" are ON.
Comments Ported from Sourceforge  ⇑ top
alextishin (2012-07-30 11:03:14)  ⇑ top
Yes, it is a known bug.

I've discovered that it is caused by the material system we are using (more exactly, lightmapped overlays). Got an idea how to make a workaround, so it will probably be fixed soon.
Steps to reproduce this issue
Nothing entered.