UFO: Alien Invasion Issue Tracker
star_faded.png
Please log in to bookmark issues
bug_report_small.png
OPEN  Bug report #3176  -  trigger_nextmap entity causes crash
Posted Mar 20, 2012 - updated Jan 28, 2013
mattn (tlh2000) has been working on this issue since January 28, 2013 (20:48)
Issue details
  • Type of issue
    Bug report
  • Status
     
    Open
  • Assigned to
     mattn
  • Type of bug
    Not triaged
  • Likelihood
    Not triaged
  • Effect
    Not triaged
  • Posted by
     shipit
  • Owned by
    Not owned by anyone
  • Estimated time
    Not estimated
  • Category
    General
  • Resolution
    Not determined
  • Priority
    1. Very low
  • Reproducability
    Not determined
  • Severity
    Not determined
  • Targetted for
    icon_milestones.png Not determined
  • Complexity
    icon_customdatatype.png Not determined
  • Platform
    icon_customdatatype.png Not determined
  • Architecture
    icon_customdatatype.png Not determined
Issue description
Item 3176 imported from sourceforge.net tracker on 2013-01-28 20:02:17

when loading next map. Depending on the type of nextmap it either falls back to main menu (if nextmap is rma) or crashes to desktop (if nextmap is static).

Comments Ported from Sourceforge  ⇑ top
shipit (2012-03-20 18:26:32)  ⇑ top
ufoconsole.log in case nextmap is rma
shipit (2012-03-20 18:27:51)  ⇑ top
ufoconsole.log in case nextmap is static
shipit (2012-03-20 18:28:10)  ⇑ top
 
tlh2000 (2012-03-20 21:42:53)  ⇑ top
kill the two aliens to trigger the nextmap stuff
tlh2000 (2012-03-20 21:44:53)  ⇑ top
looks like the nextmap stuff needs some more work - it can't work like it it implemented right now.
shipit (2012-03-21 06:50:32)  ⇑ top
OK, sorry.

It is always hard for me to decide whether it is a bug or just WIP.

Maybe we should close this and I put it on the TODO/improvements for UFORadiant in the wiki ?
tlh2000 (2012-03-21 18:52:38)  ⇑ top
I'm sorry to confuse you because I was confused. Just rechecked, and it is implemented. So I will have to check why it crashes. Can you provide another testmap for me to test with?
shipit (2012-03-22 14:01:53)  ⇑ top
I extended the provided map. All of a sudden it loads +africa and some other maps, too. With the testmap I attached to me it breaks to main menu on subway and +frozen every time. Although the error seems different from last time.

+frozen breaks like : 2012/03/22 12:15:54 ERROR: headnode (6) is out of bounds: -1085216842

while subway 2012/03/22 14:52:34 ERROR: CM_InlineModel: Error cannot find model '*2'
 
In the ufoconsole I attached is something strange in line 487 - 2012/03/22 12:25:58 Can't find maps/africa-leftmouse.ump
shipit (2012-03-22 14:13:16)  ⇑ top
Unable to attach the files. Is there a limit for this?
tlh2000 (2012-03-22 18:34:55)  ⇑ top
not a count limit, but a per-file-size-limit
Steps to reproduce this issue
Nothing entered.