UFO: Alien Invasion Issue Tracker
star_faded.png
Please log in to bookmark issues
bug_report_small.png
OPEN  Bug report #3027  -  texture corruption
Posted Oct 03, 2011 - updated Jan 28, 2013
alextishin (alextishin) has been working on this issue since January 28, 2013 (20:48)
Issue details
  • Type of issue
    Bug report
  • Status
     
    Open
  • Assigned to
     alextishin
  • Type of bug
    Not triaged
  • Likelihood
    Not triaged
  • Effect
    Not triaged
  • Posted by
     true1984
  • Owned by
    Not owned by anyone
  • Estimated time
    Not estimated
  • Category
    Engine
  • Resolution
    Not determined
  • Priority
    3. Normal
  • Reproducability
    Not determined
  • Severity
    Not determined
  • Targetted for
    icon_milestones.png Not determined
  • Complexity
    icon_customdatatype.png Not determined
  • Platform
    icon_customdatatype.png Not determined
  • Architecture
    icon_customdatatype.png Not determined
Issue description
Item 3027 imported from sourceforge.net tracker on 2013-01-28 19:58:38

texture gets corrupted on geoscape, only after returning to geospace (so first time i see it it looks ok) from battlespace. so entering a base for example does not trigger it, i have to go battlespace -> geospace for it to occur. running 2.4, latest git (as in Oct 3), on ubuntu 10.10 with an ati x1600 using the free radeon driver.

Comments Ported from Sourceforge  ⇑ top
true1984 (2011-10-03 09:33:08)  ⇑ top
screenshot showing problem
true1984 (2011-10-03 09:33:38)  ⇑ top
console.log
true1984 (2011-10-03 09:34:08)  ⇑ top
high quality screenshot http://imgur.com/yUmeC
tlh2000 (2012-12-16 19:13:05.776000)  ⇑ top
this looks like a driver bug to me, no?
Steps to reproduce this issue
Nothing entered.