UFO: Alien Invasion Issue Tracker
star_faded.png
Please log in to bookmark issues
bug_report_small.png
OPEN  Bug report #2492  -  savegame bug in branch
Posted May 07, 2010 - updated Feb 01, 2013
geever (geever) has been working on this issue since January 28, 2013 (20:46)
Issue details
  • Type of issue
    Bug report
  • Status
     
    Open
  • Assigned to
     geever
  • Type of bug
    Not triaged
  • Likelihood
    Not triaged
  • Effect
    Not triaged
  • Posted by
     mattn
  • Owned by
    Not owned by anyone
  • Estimated time
    Not estimated
  • Category
    Engine
  • Resolution
    Not determined
  • Priority
    5. Important
  • Reproducability
    Not determined
  • Severity
    Not determined
  • Targetted for
    icon_milestones.png Not determined
  • Complexity
    icon_customdatatype.png Not determined
  • Platform
    icon_customdatatype.png Not determined
  • Architecture
    icon_customdatatype.png Not determined
Issue description
Item 2492 imported from sourceforge.net tracker on 2013-01-28 19:35:59

http://ufoai.ninex.info/forum/index.php?topic=4771.0

Well, I'm not sure, if this is a bug, but I saved a game, ended the game, loaded the saved game and saved again. Then I compared these sdmp-files and "kompare" (kde diff program) says: there are some differences.

Differences like:

statusResearchable="0" <-> statusResearchable="1"

<preDate day="760758" sec="47483" <-> <preDate day="0" sec="0"

I don&#039;t know, if this is relevant, but there is a difference.
Comments Ported from Sourceforge  ⇑ top
tlh2000 (2010-05-07 20:39:39)  ⇑ top
 
tlh2000 (2010-08-21 10:53:46)  ⇑ top
what&#039;s the state geever? is this a bug?
aduke1 (2012-10-01 00:47:10.687000)  ⇑ top
- **milestone**: 2.3 --> 2.3.x

Steps to reproduce this issue
Nothing entered.