Translation:Ugv ares txt/fi

From UFO:AI
Jump to navigation Jump to search

Tekniset tiedot: Ares UGV

SALAINEN TASO MUSTA

PHALANX Avaruusolioiden torjuntayksikkö

Tekninen dokumentti, Delta lupa -- Vain Komentajan silmille

Kirjattu: 19 maaliskuuta 2084

Kirjannut: Kom. Paul Navarre, Tutkimusyksikkö: Tekniikan osasto, PHALANX, Atlannin Operaatiokomento
Yleisesti

Vaikka emme voi tuoda taistelukentälle tukea jalkaväelle meillä on yksi kiinnostava miehittämätön maakulkuneuvo eli UGV käytettävissä. Tämä on kauko-ohjattu luokan ajoneuvo, joita voi olla eri kokoisia ja muotoisia. Se on suunniteltu käytettäväksi kaikenlaisissa ympäristöissä kuten tiukoissa kaupunki skenaarioissa, joita PHALANX kohtaa. Riippuen sen tarkoituksesta niitä voi olla suuria tai pienoiskoossa olevia kuin pienen lapsen nyrkki.

Ares UGV on a melko uusi malli; sen ensimmäinen toiminnallinen kappale lähetettiin Ranskan Armeijalle 2074, jotta Hautes-Pyrénées osasto päivittäisi sen suunnitelman 15-vuodessa. Sen jälkeen sillä oli vaikuttava suorituskyky tutkimuksissa ja rauhanturvatehtävissä, Ares hyväksyttiin Saksassa, Italiassa, Espanjassa ja Britanniassa 2075 ja 2076 se sai nimekseen jalkaväen tukiajoneuvo. Vuosien kuluessa sitä käytettiin kaikkialla maailmassa. Sen standardista tuli yleinen, jota jalkaväen joukkueet käyttivät, käytännössä se mullisti jalkaväen taktiikan ja laitteiston.

Se tallensi kaiken mitä tapahtui kun alienit hyökkäsivät Mumbaihin. Ares yksiköitä oli Intian armeijalla kun se puolusti moskeijaa, jossa oli satoja aseettomia siviilejä. Kuitenkin he onnistuivat pidättelemään alieneita juuri riittävän kauan, että Brittiläisten osasto saapui ja alkoi evakuoida siviilejä. Vaikka Ares yksiköt olivat tuhoutuneet ne aiheuttivat niin paljon vahinkoa alieneille että ne vetäytyivät eivätkä hyökänneet suurella voimalla.

Ares on tehokas taistelukentällä. Sen raskaat aseet ja panssarin voi kääntää jos taistelu näyttää menevän huonosti, sen kanssa voi mennä varpaisillaan alienin vierelle ja päästää sen päiviltään. Toisin kuin suurella tankilla, Arealla voi seurata jalkaväkeä maastossa ja puristaa sen kanssa läpi kapeiden kujien. Sillä voi antaa tukea tiukemmissa tilanteissa ja antaa sen hoitaa tulivoimaa monin eri tavoin. Sen valikoimana ovat eri asemoduulit, joita voidaan vaihtaa erilaisten tehtävien ajaksi.

Suositukset

Suosittelemme Aresia taktisen joukkueen tueksi, joka antaa tarvittaessa panssarilla suojaa sekä raskaiden aseiden tuen. Se on myös arvokas, koska se alentaa pelkoa ja paniikkia. Aresin ohjaaja on poistettu taistelukentältä ja sitä ohjataan VR-laitteen avulla UGV:n kotitukikohdasta. Ohjaaja ei kärsi taistelu väsymyksestä samoin tavoin kuin jalkaväen joukkue. Jos operaattori muuttuu irrationaaliseksi. Häneltä voidaan ottaen pois ohjausyksikkö ja vaihtaa uusi operaattori tilalle sekunnissa. Voit aina luottaa Aresiin, joka on rauhallinen, vakaa ja valtavan tulivoimainen taistelukentällä.

Lisäyksiä

Lisäys, Johtava upseeri Abel S. Howard, 20 maaliskuuta 2084:

Komentaja, halusin lisätä tämän tiedoston, joka varoittaa sinua. Kom. Navarran hohdokas tämä prototyyppi ajoneuvo on. Ares UGV:tä on kokeiltu palvelussa Lähi-idässä ja tiedän, että se voi olla hieman omituinen kuin miltä se näyttää.

Haluan korostaa, että Ares on hieno ottaa käyttöön lähes kaikissa maasto tyypeissä - siihen vain menee äärimmäisen paljon hiekkaa pölyisissä ympäristöissä. Suuria määriä ilmassa olevia hiukkasia voi ylikuormittaa ajoneuvon ilmansuodattimet ja aiheuttaa toimintahäiriöitä voimansiirtoon, viestintä-keskittimeen ja torniin. Mikään ei ole vaarallinen, mutta riittää aiheuttamaan Aresin jumiutumisen tai sulkeutumisen ilman varoitusta.

Tiedän faktat, että tätä ei ole korjattu tuotantomallissa minun suosituksistani huolimatta, joten jos olisin sinä en toisi sitä eri ilmastoihin.


Linkit