Translation:Ugv ares txt/da

From UFO:AI

Tekniske specifikationer: Ares URK

KLASSIFIKATIONSNIVEAU SORT

FALANKS-rumvæsenudrykningsenhed

Teknisk dokument: Sikkerhedsniveau Sigma - Kun for den øverstbefalende

Arkiveret: 19. marts 2084

Af: Kommandør Paul Navarre, F&U: Ingeniørdivisionen, FALANKS Atlanterhavskommandoen
Overblik

Selvom vi ikke er i stand til at sende store mængder af beskyttelse eller luftstøtte til vort infanteri, så er en af de mere interessante våben tilgængelig for os URK'en (Ubemandet robotkøretøj). Dette er en type fjernkontrolleret køretøjer som kan have mange størrelser og forme, designet til brug i alle miljøer inklusiv tæt befolket byområder som FALANKS ofte vil stå over for. Afhængig af deres funktion kan de være så store som en minikampvogn eller så små som en mands næve.

Aresrobotkøretøjet er et forholdsvist nyt design; de første operationsklare enheder blev indsat af den franske hær i 2074 som en del af en 15 års opgraderingsplan. Efter deres imponerende indsats i øvelser og fredsbevarende missioner blev Ares også indsat af Tyskland, Italien, Spanien og Storbritannien i 2075 og 2076 som støtte til deres infanterienheder. Igennem årene blev den brugt over hele verden som standard i infanteridelingerne, hvilket i praksis revolutionerede deres taktik og udstyr.

På trods af sin historie så den ikke kamp før rumvæsenernes angreb på Mumbai, hvor flere enheder af Ares fra den indiske hær blev knust i forsvaret af en moske hvor hundreder af ubevæbnede civile opholdt sig på flugt fra en frygtindgydende rumvæsenstyrke. Det lykkedes robotkøretøjerne at holde rumvæsenerne på afstand tids nok til at en undsætningsstyrke fra Commonwealth kom frem og evakuerede de civile. Selvom alle Aresrobotkøretøjerne blev knust, så påførte de nok skade på rumvæsenerne til at de trak sig tilbage frem for at de angreb undsætningsstyrken.

Aresrobotkøretøjet er en formidabel styrke på slagmarken. Dens tunge våben og rustning kan vende en kamp rundt som ellers så ud til at gå helt galt, den kan gå lige op med de frygtlige rumvæsenvåben og bevare sin funktionalitet på slagmarken. Til forskel fra større kampvogne kan Aresrobotkøretøjet følge med infanterienheder igennem hårdt terræn og klemme sig igennem snævre passager. Den kan give støtte i de sværeste situationer og kan sende sin ildkraft af sted på mange forskellige måder via alsidige våbenmoduler som kan bruges i mange kampsituationer.

Anbefalet doktrin

Vi anbefaler brugen af en Ares til vores taktiske hold til brug for beskyttelse og støtte med tunge våben. Den er også værdifuld på grund af sin modstandskraft over for frygt og panik. Da kommandøren af Areskøretøjet er sikkert placeret langt fra slagmarken, kontrollerende hans køretøj fra en VR-enhed på URK'ens hjemmebase, så bliver han ikke offer for kampstress på samme måde som vores infanteritropper gør. Hvis en kommandør har risiko for at blive ustabil, så kan han fjernes fra sin kontrolpost og erstattes med en frisk kommandør på meget få sekunder.

Du kan altid stole på at Ares er et holdepunkt af rolighed, stabilitet og imponerende ildkraft på slagmarken.

Tilføjelse

Tilføjelse, ledende officer Abel S. Howard, 20. marts 2084:

Jeg ønskede at tilføje denne fil for at advare dig. Kommandør Navarres entusiasme vedrørende dette køretøj er for hovedparten korrekt, men jeg udførte flere undergrundsoperationer i Mellemøsten med prototyper af Ares URK'er og de kan være en smule mere problematiske end ved første øjekast.

Jeg vil understrege at Ares er udmærket at sende i kamp i næsten alle former for terræn - det bliver kun problematisk i meget sandet eller støvet miljøer. Store mængde af luftbårne partikler kan overbelaste køretøjets luftfilter og medføre fejl i ting som fremføringsmekanismen, kommunkationsanlægget, selv tårnet. Ikke noget farligt, men nok til at en Ares pludselig og uden advarsel kan lukke sig selv ned.

Jeg ved med sikkerhed at denne problemstilling ikke blev rettet i produktionsmodellen på trods af mine anbefalinger, så hvis jeg var dig, ville jeg ikke bruge den i den slags klima.