Translation:Enemy on earth txt/da

From UFO:AI
Jump to navigation Jump to search

Ufopædiartikel

Forslag

TIL: Øverstbefalende, FALANKS, Hovedkvarteret

FRA: Dr. Dolan Connor, F&U: Bio- og opbevaringsdivisionen, FALANKS, Hovedkvarteret

DATO: %02i %s %i

EMNE: Forslag: Fjenden på jorden

Øverstbefalende

Mit hold og jeg er dybt bekymret over de seneste rapporter om menneskeligt fjendskab overfor FALANKS' personale, ligesom de er, er jeg sikker på. Vi har alle set optagelser fra slagmarken. Der er ingen tvivl om at angriberne var mennesker ligesom dig og mig, men det er også klart, at de brugte rumvæsenvåben og -udstyr - endda nogle som FALANKS aldrig har set før.

Der ser ud til at være talrige uafklarede spørgsmål. Først må vi gennemgå de fakta vi har.

Har rumvæsenerne aktive sympatisører på jorden? Ja.

Leverer rumvæsenerne forsyninger til de menneskelige tjenere? bestemt; det er den eneste forklaring for deres avancerede rumvæsenudstyr.

Er disse tjenere en trussel? Absolut. Måske større end rumvæsenerne selv.

Vi er nødt til at grave dybere ned i hvad der motiverer disse mennesker. Hvis vi kan finde de mest almindelige grunde til rumvæseninfiltration, skulle vores efterretningstjeneste, være i stand til at lave en langt mere succesfuld propagandastrategi, som kan øge antallet af frivillige, samt mindske rumvæseninfiltrationen over hele kloden. Biodivisionen har også en andel; vi vil gerne tage en levende fange til vores opbevaringsrum, så vi kan udføre en komplet helbredsundersøgelse. Hvis rumvæsenerne har lavet fysiske ændringer på disse menneskekroppe udover træning og forsyning af dem, vil vi gerne vide det.

Direktør Wong (efterretningstjenesten) har også bedt mig nævne, at hvis vi venter for længe med at implementere en ny informationsstrategi, kan vi snart have problemer med rekruttering, og øget menneskelig modstand, efter sympatisørerne får deres budskab ud. Jeg er stort set enig. Vi er nødt til at holde denne planet sammen, hvis vi skal have en chance mod truslen fra rumvæsenerne.

Med venlig hilsen

Dr. Connor

Resultat

TIL: Øverstbefalende, FALANKS, Hovedkvarteret

FRA: Dr. Dolan Connor, F&U: Bio- og opbevaringsdivisionen, FALANKS, Hovedkvarteret

DATO: %02i %s %i

EMNE: Resultat: Fjenden på jorden

Øverstbefalende

De er nødt til at læse dette med det samme. Efter deres ønske har vi udført adskillige haste obduktioner og gjort vores bedste for at undersøge de levende fanger vi har taget på vores mission mod rumvæsensympatisører. Resultatet er alarmerende.

Husker de rapporten jeg sendte om de første levende rumvæsenerne vi undersøgte? Som de måske husker havde de mistet al intellekt og blev stort set fraværende uden deres fæller til at styrke gruppehjernen. Forbered dem selv, øverstbefalende: De menneskelige fanger i vores opbevaringsrum udviser de »præcis samme symptomer«. En grundig blodanalyse har vist entydige beviser på at fangerne er inficeret med en RVI-afart.

Den nye variant er lidt forskellig fra de øvrige vi har mødt, og vi frygter at den kun kan betagnes som »RVI-M«. Den ser ud til at være designet med det formål at inficere mennesker med rumvæsengruppehjerne. Den overskygger deres egen rationelle tankeprocess og erstatter den med en direkte forbindelse til gruppen, hvad enten der er en gruppe eller ej, gennem en process vi endnu ikke forstår. Vores individer spænder over hele spekteret af den menneskelige race, infektionen ser ikke ud til at have nogen præferencer for IK eller fysisk potentiale. Infektionsmetoden ser ud til være direkte indsprøjtning af inficeret blod ind i offerets blodstrøm. Det er overlagt og nådesløst. En vilkårlig mængde delt blod er nok til at infektionen kan få fodfæste.

Karantæneprocedurer er blevet strammet til det absolut maksimale og vi haster endnu en fuld omgang test på alt personale igennem. Vores kampsoldater er stadig rene - bare tænk på at hvis vi gik i kamp med soldater der var i stand til at vende sig mod deres egne kammerater på et vilkårligt tidspunkt - men jeg er bange for, at vi har fundet et sikkert resultat. Det er Dr. Eisenhower, vores direktør for administrationen. Han har været væk på ferie siden sidste uge, men vi undersøgte en ældre prøve som nu er fundet positiv. Vi ved ikke hvornår eller hvordan han er blevet vendt eller om han overhovedet kom med gode intentioner til FALANKS, men det er klart, at han agerede som rumvæsenspion i nogle uger. Uheldigvis kan vi ikke finde han på hans angivne destination. Intern sikkerhed har taget kontrol med hans arbejdspc og er i gang med informationskontrol.

Situationen er ret hektisk lige nu. Dr. Eisenhowers infektion implicerer at andre medlemmer af gruppehjernen - menneske eller rumvæsen - var i tæt nok nærhed til at tillade ham at virke på menneskeligt intelligensniveau. Han kunne have koblet sig på vores individer i opbevaringsrummet eller en rumvæsencelle nærved, eller endda infiltratorer her på basen. Lige nu ved vi det ikke og vi finder sandsynligvis aldrig ud af det. Vi er alle skræmte i biolaboratoriet. Min assistent har hoppet for skygger hele dagen.

Øverstbefalende, vi »skal« udvikle en vaccine mod RVI-M hurtigst muligt. Faren for at vores soldater og indsamlingsteknikere bliver ofre for infektionen i marken er for stor til at den kan ignoreres i øjeblikket. Jeg anmoder hermed om din tilladelse til at begynde arbejdet på en vaccine med det samme. Svar venligst hurtigst muligt.

Med venlig hilsen

Dr. Connor