Translation:Alien origins txt/fi

From UFO:AI
Jump to navigation Jump to search

Ehdotus

KENELLE: Tukikohdan komentaja, PHALANX, Atlannin Operaatiokomento

KENELTÄ: Evr. Ingrid Falkland, Tiedusteluosasto, PHALANX, Atlannin Operaatiokomento

PÄIVÄYS: %02i %s %i

OTSIKKO: Ehdotus: Alienien syntyperä


Hyvää huomenta, herra

Vaikka meillä on edelleen vaikeuksia saada toiminta alkuun, ensimmäisiä meidän tehtäviä on selvittää, mistä alienit ovat peräisin. Ainoa asia minkä tiedämme on nyt, että he tulivat ilmakehään avaruudesta, mitä ne tänne tulivat tekemään, ja sitten miten he siirtyvät kiertoradalle ennen katoamistaan meidän näytöiltä. Meidän täytyy selvittää, mitä tapahtuu ennen ja jälkeen näitä kohtia. Mistä ne tulevat, miten ne tänne tulivat tekemään ja minne he menevät?

Emme ole nähneet mitään todistusaineistoa aluksien pidosta maan kiertoradalla tai perustamistaan tukikohdistaan missään meidän aurinkokunnassa, mutta se ei tarkoita, että ne eivät olisi täällä. Alueen asteroidivyöhyke ja muut planeetat - Marsin ja Neptunuksen avaruuden välillä ovat huonosti seurattuja sotilaallisessa mielessä ja antavat valmiuden UFO:jen liikuskeluun, alieneiden laivasto on ehkä tunnistettu väärin tai yksinkertaisesti sitä ei ole rekisteröity siviili laitteita. Ei ole kuitenkaan helppoa skannata uudestaan kaikkia tukikohtakelpoisia taivaankappaleiden pintoja koko aurinkokunnasta.

Siksi ehdotan uutta tutkimusohjelmaa, jonka tarkoituksena on tarkkailla aurinkokuntaa antureilla ja tehokkailla optisilla-ja radioteleskoopeilla, sekä havaita kaikki vieras toiminta kaikkialla meidän avaruudessa. Tiedemiesten tulee myös tarkistaa kaikki nämä tiedot mitä olemme aikaisempien hyökkäysten aikana saaneet, sekä yrittää muodostaa jonkinlainen kuva alieneiden liikkuvuudesta maan kiertoradalla. Vaikka laivasto olisi piiloutunut Marsin taakse tai jollekin muulle planeetalle, ne lopulta paljastavat itsensä, jos he edelleen lähettävät UFO-aluksia alas maapallon pinnalle. Jos panemme riittävästi silmiä tälle ongelmalle, eivät alienit voi piilotella pitkään.

Tämä projekti vie huomattavan määrän rahaa ja laboratorioa aikaa, komentaja, joten se vaatii sinun lupasi, ennen kuin työ voi alkaa.

Ystävällisin terveisin,

Evr. Falkland

Lopputulos

KENELLE: Tukikohdan komentaja, PHALANX, Atlannin Operaatiokomento

KENELTÄ: Evr. Ingrid Falkland, Tiedusteluosasto, PHALANX, Atlannin Operaatiokomento

PÄIVÄYS: %02i %s %i

OTSIKKO: Re: Alienien syntyperä


Hyvää huomenta herra

Minulla tuloksia meidän Alien syntyperä hankkeesta, ja uskon, että pidät niitä rohkaisevia. Tässä on tiivistelmä tiedoista.

-Hanke on ollut valtaisa yhteistyö menestys. Viime päivinä, meillä oli mahdollisuus valvoa kaikkea siviili-ja sotilasviranomaisten laitteilla aurinkokuntaa, kuten myös useat laitokset, jotka olivat suunnattu asteroidi vyöhykkeelle olivat YK:n mukaan salaisia. Syvä-avaruusluotaimet ovat tarkistaneet jokaisen sentin planeettojen pinnoilta, eikä niistä ole havaittu mitään merkkejä alieneista. Nämä resurssit meillä on käytettävissämme, olemme havainneet ja kartoittaneet noin 90% aurinkokunnasta kahden viime viikon aikana. Loput 10% on paljastunut enintään neljäkymmentä minuuttia kerrallaan.

Valitettavasti - riippuen ymmärtää sana "valitettavasti" - emme löytäneet mitään näyttöä alieneiden laivastojen piileskelystä meidän aurinkokunnastamme. Meillä on ollut niin perusteellisesti, että nämä tulokset ovat kuitenkin ratkaisevia. Me emme ole kuitenkaan täysin varmoja siitä, että johtopäätökset ovat oikeita, mutta ne antavat seuraavan korkean luottamuksen, sekä lausunnon:

Emme usko, että tällä hetkellä olisi vieraita aluksia tai tukikohtia aurinkokunnan alueella.

Tämä vastaa yhteen kysymykseen, mutta se ei tuo meitä yhtään lähemmäksi ymmärrystä, mistä alienit tulevat ja miten ne tänne tulevat. Itse asiassa kysymys siitä, miten he tänne tulevat on vielä suurempi arvoitus kuin se oli ennen. Jos alienit eivät ole perustaneet tukikohtaa meidän aurinkokuntaan, miten ne voivat toimittaa UFOJA maahan?

Olen puhunut pitkään tästä asiasta CDR. Navarran ja hänen tiiminsä kanssa ja yritämme pohtia tätä asiaa ja suurin osa teoriasta tuntuu hullulta. Kuitenkin kohtalo antoi meille tarvitsemiamme todisteita.

Meillä oli vähän onnea kysymyksiä 'miten' ja 'missä', kunnes saimme käsiimme viime viikolla video levyjä Mimir-avaruusteleskoopista. Kun katsoimme materiaalia, huomasimme, että Mimir oli vahingossa onnistunut saamaan ufojen saapumisia filmille. Meillä on täydelliset tiedot ja infrapuna-spektrit näkyvillä, tuntemattoman luokan UFO "hyppi" noin 10 000 kilometrin päässä Maasta, josta se käynnisti moottorit ja otti suuntiman kohti planeettaa.

On mahdollista, että alieneilla voisi olla 'verho'-tekniikkaa, joka olisi estänyt meitä ufojen havaitsemisen, mutta meillä on siitä vahvoja epäilyjä, ulkonäkö on hyvin äkillinen, mukana puhkeamisen aikana gammasäteilyä ja hetkellisesti gravitaatio poikkeuksia. Ei ollut pienintäkään näyttöä UFO olemassaolosta ennen sen ulkonäkö 10 000 klikkauksen päästä maasta.

Todennäköisin johtopäätös on myös pelottavin: alienit eivät tarvitse ottaa suunnaksi aurinkokuntaa, koska heillä keino matkustaa nopeammin kuin valonnopeus. Ilmeisesti tämä NKV (Nopeammin Kuin Valo), jonka ajo sallii, että ne voivat "hypätä" aurinkokuntaan. Emme tiedä miten tämä voisi olla mahdollista, koska se rikkoo selvästi yhtä tai useampaa käsitystä yleisestä suhteellisuusteoriasta (esim. syy ja/tai suppea suhteellisuusteoria), joka on meidän tarkin fysiikan malleista. Alienit selvästi tietävät, mitä me emme.

Meidän seuraava prioriteetti on kaapata NKV-varustettu UFO, jota voimme tutkia ja mukauttaa se omaan avaruusalukseemme. On selvää, että tämä ei ole helppo tehtävä, mutta se kehittää kykyä iskeä takaisin ja on ensiarvoisen tärkeä - siinä tapauksessa meidän on lopetettava tämä hyökkäys vaikeimman kautta.

Tietenkin lopullinen päätös siitä, miten tasapainottaa lyhyellä aikavälillä puolustuksen tarpeet ja pitkän aikavälin vastatoiminta kuuluu teille, komentaja.

Ystävällisin terveisin,

Evr. Falkland

Research Tree Data

(This information for reference only; do not translate or include in-game.)

Prerequisites:
 None

Opens:
 The Alien Strategy
 Higher chance to detect UFOs on radar