project-navigation
Personal tools

Author Topic: r29629 - Not Starting for me  (Read 5293 times)

Offline Gren

  • Squad Leader
  • ****
  • Posts: 165
    • View Profile
r29629 - Not Starting for me
« on: April 28, 2010, 11:01:50 am »
Just ran Muton's build utility for r29629 - everything stops on first splash screen :(

Will try another build.

Offline MCR

  • PHALANX veteran
  • ******
  • Posts: 1244
    • View Profile
Re: r29629 - Not Starting for me
« Reply #1 on: April 28, 2010, 11:23:29 am »
Delete 0ufos.pk3 !
& try again.

Offline MCR

  • PHALANX veteran
  • ******
  • Posts: 1244
    • View Profile
Re: r29629 - Not Starting for me
« Reply #2 on: April 28, 2010, 11:24:19 am »
& report here if it helped  ;)

Offline Gren

  • Squad Leader
  • ****
  • Posts: 165
    • View Profile
Re: r29629 - Not Starting for me
« Reply #3 on: April 28, 2010, 12:30:46 pm »
Rebuilt (r29630) but with same result.

Removing 0ufos.pk3 produces the error: "Could not find version string for script files" on the Console.


Offline MCR

  • PHALANX veteran
  • ******
  • Posts: 1244
    • View Profile
Re: r29629 - Not Starting for me
« Reply #4 on: April 28, 2010, 12:57:10 pm »
Try decompressing it first to make sure you have the folder base/ufos with all the files in it. Then try again. Or wait till this is repaired.
I have r29629 & this did the trick for me...
Sorry I cannot help you more, but I am quite confident this trick should work on your computer also...

Offline Gren

  • Squad Leader
  • ****
  • Posts: 165
    • View Profile
Re: r29629 - Not Starting for me
« Reply #5 on: April 28, 2010, 01:36:07 pm »
Try decompressing it first to make sure you have the folder base/ufos with all the files in it. Then try again. Or wait till this is repaired.
I have r29629 & this did the trick for me...

 Nope - not working for me. :(

Quote
Sorry I cannot help you more, but I am quite confident this trick should work on your computer also...

It's OK - Thank you for the help - I'll wait :)

Offline Kildor

  • Project Artist
  • Captain
  • ***
  • Posts: 757
  • Project mapper and some other stuff`er
    • View Profile
    • http://ufoai.nx0.ru
Re: r29629 - Not Starting for me
« Reply #6 on: April 28, 2010, 02:09:59 pm »
Gren, can you look to the ufoconsole.log? And what`s your videocard?

Offline Gren

  • Squad Leader
  • ****
  • Posts: 165
    • View Profile
Re: r29629 - Not Starting for me
« Reply #7 on: April 28, 2010, 02:33:14 pm »
Hi Kildor..

My Graphics card is ATi Radeon HD3600 and there doesn't seen to be much in the ufoconsole.log, but attached below if it is of any help ;)

Offline Mattn

  • Administrator
  • PHALANX Commander
  • *****
  • Posts: 4831
  • https://github.com/mgerhardy/vengi
    • View Profile
    • Vengi Voxel Tools
Re: r29629 - Not Starting for me
« Reply #8 on: April 28, 2010, 03:30:03 pm »
i suppose it's about https://sourceforge.net/tracker/?func=detail&aid=2993308&group_id=157793&atid=805242

i will have a look in a few hours - once i'm at home

Offline Duke

  • Administrator
  • PHALANX veteran
  • *****
  • Posts: 1037
    • View Profile
Re: r29629 - Not Starting for me
« Reply #9 on: April 28, 2010, 10:45:05 pm »
Was same here.
Fixed in r29641. Thx.

Offline Gren

  • Squad Leader
  • ****
  • Posts: 165
    • View Profile
Re: r29629 - Not Starting for me
« Reply #10 on: April 28, 2010, 11:21:11 pm »
Mattn, Duke - Thank you ;)

Offline Gren

  • Squad Leader
  • ****
  • Posts: 165
    • View Profile
Re: r29629 - Not Starting for me
« Reply #11 on: April 29, 2010, 04:54:27 pm »
r29641 worked fine until I saved my game and tried to reload it later..

The game now freezes with no messages on the console and Task Manager shows 4 processes (2 each of Console & Game) as Not Responding.. ;(

Offline Gren

  • Squad Leader
  • ****
  • Posts: 165
    • View Profile
Re: r29629 - Not Starting for me
« Reply #12 on: April 29, 2010, 04:55:52 pm »
Here is ufoconsole.log too.. if helpful.  :)