Translation:Nano armour txt/da

From UFO:AI
(Redirected from Udstyr/Veste/Nanovest)

Ufopædiartikel

Forslag

TIL: Øverstbefalende, FALANKS, Hovedkvarteret

FRA: Kommandør Paul Navarre, F&U: Ingeniørdivisionen, FALANKS, Hovedkvarteret

DATO: %02i %s %i

EMNE: Forslag: Nanovest


Vores undersøgelse af rumvæsenernes kropsveste har ført til mange interessante slutninger. Det er åbenlyst at nøglen til at lave mere effektive mobile veste baseret på rumvæsenernes veste ligger i retning af nanomateriale. Dette vil kræve store mængder af kulstofnanorør.

Tidligere har kulstofnanorør været vanskelige og dyre at producere og forsøg på at få dem ind i den rette form var endnu værre. På grund af dette har nanosammensatte veste aldrig været brugt til andet end dyre maskiner såsom fly og kampvogne og der kun i plader der kræver minimal formning eller andet arbejde. Rumvæsenernes veste bruger imidlertid store mængder kulstofnanorør. Det er vores produktionsmetode der holder os tilbage.

Med rumvæsenveste i hånden og nok ressourcer til rådighed, tror jeg, at vi kan finde nye produktionsmetoder og formningsprocesser som vil tillade os at masseproducere formede nanosammensatte plader, der endeligt vil bringe teknologien indenfor rækkevidde.

Dette projekt vil kræve en anselig mængde laboratoriumtid og midler. Vi vil starte arbejdet, så snart vi modtager deres godkendelse.

-- Kommandør Navarre


Resultat

TIL: Øverstbefalende, FALANKS, Hovedkvarteret

FRA: Kommandør Paul Navarre, F&U: Ingeniørdivisionen, FALANKS, Hovedkvarteret

DATO: %02i %s %i

EMNE: Resultat: Nanovest

Øverstbefalende, jeg vil gerne rapportere om vores succes med nanosammensat produktionsforskning.

Jeg vil ikke kede dem med detaljerne af KNR-produktion; det er nok at sige, at ved tæt studie af de afslørende spor efterladt af rumvæsenernes produktionslinjer, er vi nu i stand til at identificere nogle af deres processor. Åbenbart bruger de en slags plasmaovn for at sno, forme og presse nanorørene ind i et gittermønster. Vi har været i stand til at producere vores egen prototypeovn, og vi har foretaget forskellige modifikationer på vores nanorørproduktionsmetoder baseret på rumvæseneksemplarer. Resultatet er en væsentlig forbedring af effektivitet og produktionsmængder.

Fra nu af vil jeg begrænse min opsummering til egenskaberne og taktiske muligheder for de nye veste, som jeg er sikker på, at de vil finde både fascinerende og opmuntrende.

Det er lykkedes at genskabe næsten al funktionalitet vedrørende rumvæsenernes veste, fra nanosammensætningen til servostøttet bevægelse. De er utrolig lette i forhold til deres størrelse, men stadig væsentlig tungere end vores skudsikre veste. De har næsten samme beskyttelse som rumvæsenmodelen, og giver næsten tilsvarende hurtighed i bevægelse og mere præcis sigtning.

Imidlertid er der nogle begrænsninger, vi bare ikke kan komme rundt om. Fakta er, at rumvæsenerne har en del mere erfaring med disse materialer og kan forarbejde dem en hel del mere elegant, end vi kan. Vores veste er større og tungere, mere stift konstrueret og deres elektronik virker ikke helt så godt. Det kan have negativ indflydelse på skydehastighed og reaktionstid. Vores version af polymet er helt så god som deres og det har tendens til at flække nemmere. Vores servomotorer er specielt store og uhandy sammenlignet med rumvæsenernes kompakte design. Der er ingen måde størrelsen kan mindskes yderligere.

Vi er ret flove over støvlerne i særdeleshed, men de er ærligt talt det bedste vi kunne gøre. Vi har simpelthen ikke præcisionsmaskineriet som er nødvendigt for at lave servoer som rumvæsenerne gør. På trods af dette, har vi gjort vores bedste for at lave støvlerne sikre og lette, med et kraftigt stødpudesystem i sålerne for at de er fjedrene nok til hurtig bevægelse.

De nye vestes taktiske anvendelsesmuligheder er omfattende. De er lette nok til at blive båret af de forreste personer i vores taktiske hold, men dog beskyttende nok til at modstå tung våbenild. De vil fungere rigtig godt hos nærkampenheder som har behov for både hastighed og beskyttelse for at yde deres bedste.

-- Kommandør Navarre


Henvisninger