Translation:Ugv weapon autocannon txt/fi

From UFO:AI

Tekniset tiedot: UGV Konetykki Moduuli

SALAINEN TASO MUSTA

Falangi Avaruusolioiden torjuntayksikkö

Tekninen asiakirja, Sigma tila - Vain Komentajan silmille.

Jätetty: 19 maaliskuuta 2084

Tekijä: Kom. Paul Navarra, Tutkimusyksikkö: Tekniikan osasto, PHALANX, Atlannin Operaatiokomento
Yleisesti

Konetykki moduuli on meidän ensimmäisen tason UGV ase. Yksinkertainen, tehokas ja suunniteltu minimoimaan siviiliuhrien määrää. Se ampuu standardin mukaisia 12mm MMG (Keskikokoisen Konekiväärin) ammuksia. Se voi kuljettaa ammuksia 6000 kappaletta ja nämä ammukset voivat olla joko AP (panssariammuksia) ja/tai FP-ammuksia (Murtolevyn Läpäiseviä) aina jokaiseen erilaiseen tehtävään soveltuvia.

Konetykin tulinopeus voi tyhjentää kahdenkymmenen sekunnin aikana koko lippaan. Sen mukana tulee robotti tähtäysjärjestelmä ja rekyylinvaimennin tarkkuuden parantamiseksi. Kun ammutaan jopa 16-kierroksen sarja sen hajonta on vain 10 cm, joka on erinomainen tämän tyyppiselle aseelle. Aikana jolloin ammutaan suurempia sarjoja tarkkuus laskee räjähdysmäisesti viimeisten 16-kierroksen aikana. Vääntömomenttia kertyy liikaa tähtäysjärjestelmälle ja sen moottoreille. Kun tehdään pitkiä sarjoja ne ovat hyödyllisiä ainoastaan kun tarvitaan ehkäisevää tulituki ammuntaa.

Erinomaiset vahingot ja suuri kapasiteetti, tämä ase-moduuli antaa hyvän lähtökohdan UGV aseistukselle, huomattavasti voimakkaampi ja pitempään kestävä kuin mitä meidän jalkaväellä on. Se on juuri sitä mitä me tarvitsemme panssaroidussa tulituki roolissa.

Tykkiin sisältyy erityinen modulaarinen torni, joka on suunniteltu niin että se on täysin vaihdettavissa eri alustaan. Se voidaan asentaa mille tahansa alustalle minkä rakennamme.

Suositukset

Konetykki Moduulia voidaan käyttää ahtaissa kaupunkiympäristöissä ja loistaa sen antamissa tilanteissa, tilanteissa joissa se voi ampua jopa taakse. Tulivoimaan yhdistettynä robotin tarkkuus tekevät siitä ihanteellisen tulituki aseena keskipitkällä ja pitkällä matkalla.

Katso myös artikkelit 12mm AP ammus ja 12mm FP ammus saadaksesi lisää lisätietoja.

Lisäykset

Tyhjä.
Vahinko tyyppi

Linkit

12mm AP Ammukset 12mm FP Ammukset