Translation:Taman autopsy extra txt/fi

From UFO:AI

UFOpedian merkintä

Ehdotus

KENELTÄ: Tukikohdan Komentaja,PHALANX, Atlannin Operaatiokomento

KENELLE: Tri. Connor, Tutkimusyksikkö: Biologian & Säilönnän osasto, PHALANX, Atlannin Operaatiokomento

PÄIVÄYS: %02i %s %i

OTSIKKO: Ehdotus: Alienin ruumiinavaus -- Taman


Komentaja,


Olemme saaneet uuden alienin ruumiin taistelukentältä. Meidän pitäisi aloittaa dissektio ja arviointi mahdollisimman pian.


Ystävällisin terveisin,

Tri. Connor

Tulokset

KENELTÄ: Tukikohdan Komentaja, PHALANX, Atlannin Operaatiokomento

KENELLE: Tri. Connor, Tutkimusyksikkö: Biologian & Säilönnän osasto, PHALANX, Atlannin Operaatiokomento

PÄIVÄYS: %02i %s %i

OTSIKKO: Re: Alienin ruumiinavaus -- Taman


Komentaja,

Ryhmäni ja minä olemme saaneet valmiiksi 'harmaan' ruumiinavauksen. Tässä on yhteenveto havainnoistamme.

Kun kansainyhteisön joukot saapuivat ensimmäisinä sekavaan ja levottomaan Mumbaihin, paikalliset parveilivat ja kiljuivat kauhuissaan ja vaativat epätoivoisesti suojelua. Useimmat sotilaat eivät olleet koskaan puhuneet kieltä ja eivätkä ymmärtäneet mitä he sanoivat. Kun he kysyivät, mikä on väärin, siviili vain huusi, 'xuRta AwmA' - hindikielellä 'paha henki' tai 'demoni'.

Tulen alla, termi nopeasti lyheni 'Taama':ksi, ja kun aika koitti ja ampuminen oli ohi, se oli muuttunut edelleen. Kaikki olivat asettuneet Taman-nimitykseen harmaista painajaisista, jotka olivat teurastaneet heitä. Nimi on pysynyt, mutta nyt voimme sanoa, että alienit ovat lihaa ja verta eivätkä tulta ja pimeyttä.

Ensimmäinen ja ehkä mielenkiintoisin fakta on se, että tämä olento näyttää lähes ihmiseltä. Kaksi kättä, kaksi jalkaa, vartalo ja pää; liikkuu kaksijalkaisesti; näkö, haju, ja kuuloelimet ovat kaikki samassa paikassa. Kohteen käsillä ja jaloilla on kaikilla kolme pitkää sormea/varvasta, joista yksi ("peukalo") on käänteinen. Tämä laji on keskimääräistä lyhyempi kuin ihminen ja niillä on ohut, melkein hauras ruumiinrakenne, joka valehtelee lajin sitkeydestä.

Kohteella on hyvin yksinkertainen joukko elimiä: sydän, keuhkot, maksa ja niin edelleen. Siltä puuttuu kaikki turhat tai tarkoitukseltaan päällekkäiset elimet, joita ihminen on kantanut läpi historiansa. Biologisesti, mielenkiintoisin osa kohteen sisäelimistä on sen ruuansulatuskanava. Olennolla on yhteensä kolme vatsaa, jotka on tarkoitettu sulattamaan erittäin kovia kasvinosia. Se ei kykene sulattamaan lihaa. Tämä merkitsee sitä, että mistä he tulivatkaan, Tamanit ovat kasvinsyöjiä ja syövät jonkinlaista kasviruokaa. Tämä havainto on tehnyt osan innostuvampaa henkilöstöämme rauhallisiksi. Ainakin tiedämme, että alienit eivät kerää meitä ruuaksi.

Suuret ylikehittyneet silmät varustavat Tamanin luonnollisin pimeänäkölaittein. Sillä on erityiset iirikset, jotka suojaavat niitä valolta kuten auringonvalolta. Mutta jos sattuu nopea valaistuksen muutos se voi säikäyttää silmän verkkokalvon ennen kuin iiris ennättää sen sulkea. Suuri valaistuksen muutos voi aiheuttaa pitkittynyttä tai pysyvään sokeutta. Meidän sokaisugranaatti voi olla erittäin tehokas Tamanin sokeuttaja.

Ihon harmaus on erityisen kummallinen piirre. Siinä on pieniä määriä piitä, joka kovettuu muodostaen eräänlaisen luonnollisen panssarin. Sillä on myös notkea sisempi iho. Tämä tekee Tamanin melko kestäväksi osumia ja lämpöä vastaan.


Analyysissä saadut tiedot, joista voimme päätellä seuraavaa:


-- Tamanilla on luontainen vastustuskyky luoteja ja tylppiä vammoja vastaan. Tällaiset ​​aseet ovat Tamania vastaan tehottomia.

-- Niiden iho hajoaa pienistä määristä lämpöä, mutta pitkäaikainen altistuminen liekinheittimellä tai sytyttävällä yhdisteellä saattaa tehota. Laserit tekevät hieman vähemmän vahinkoa kuin normaalisti.

-- Vaikka niiden keho on notkea ja joustava. Tamanin sisäelimet ovat huonosti suojattuja tärähdyksiltä, joka tekee niistä erityisen haavoittuvia räjähtävistä ammuksista.


Lisäksi tutkimus osoittaa, etteivät eläimien luonnonvaraiset silmät tue teorioita. Vaikka Tamannin "ulkonäkö" on hyvin samanlainen kuin ihmisillä, se melkein merkitsee samanlaista suhdetta kuin meidän. Kyse saattaa kuitenkin olevan enemmän yhtenevästä evoluutiosta (kaksi eri polkuja samanlainen lopputulos) kuin DNA-suhteesta. On hyvin vähän yhtäläisyyksiä Tamanin geenisekvenssien ja ihmisten perimällä. Heidän DNA-rakenne on useita kertaluokkia monimutkaisempia kuin meidän. Tämä tuntuu estävän hypoteettisesti yhteisen alkuperän.

Taisteluissa Tamanit ovat tällä hetkellä merkittävä uhka. Ne ovat erittäin ketteriä ja ne voivat käytellä erilaisia ​​aseita suurella tarkkuudella. Lisäksi he palvelevat sotilaina. Ne täyttävät monet asiantuntija roolit alieneiden sotakoneistossa. Heillä on monimutkaiset aseet ja kehittynyt haarniska ja heitä tavataan enemmän kuin muita lajeja. Tämä johtuu todennäköisesti siitä että niillä suuret aivot, silmät ja herkät kädet.

Totta vai tarua. Tamanit ovat kuin "harmaat" vanhasta UFO sieppaus jutusta, en voi muuta sanoa, mutta se näyttää kuitenkin olevan erittäin epätodennäköinen. PHALANX ei ole pystynyt tarkistamaan yhtään raporttia alieneiden toiminnasta vuodesta 1950. Ufot jotka juuri näemme eivät todellakaan ole lentäviä lautasia. Jos ne olisivat ne olisivat voineet hyökätä maahan sata vuotta sitten, miksi odottaa tähän päivään asti kuin tehdä se silloin? Se ei todellakaan täsmää - mutta, kuka voi tietää heidän lopullisia motiiveja?


Ystävällisin terveisin,

Tri. Connor

Research Tree Data

(This information for reference only; do not translate or include in-game.)

Prerequisites:
 1 Taman corpse
Opens:
 Alien Breathing Apparatus (if not yet opened; can also be opened by
 Alien Autopsy -- Ortnok or Alien Autopsy -- Shevaar)