Translation:Shevaar autopsy txt/fi

From UFO:AI

UFOpedian merkintä

Ehdotus

KENELTÄ: Tukikohdan Komentaja,PHALANX, Atlannin Operaatiokomento

KENELLE: Tri. Connor, Tutkimusyksikkö: Biologian & Säilönnän osasto, PHALANX, Atlannin Operaatiokomento

PÄIVÄYS: %02i %s %i

OTSIKKO: Ehdotus: Alienin ruumiinavaus -- Shevaar


Komentaja,


Olemme saaneet uuden alienin ruumiin taistelukentältä. Meidän pitäisi aloittaa dissektio ja arviointi mahdollisimman pian.


Ystävällisin terveisin,

Tri. Connor

Tulokset

KENELTÄ: Tukikohdan Komentaja, PHALANX, Atlannin Operaatiokomento

KENELLE: Tri. Connor, Tutkimusyksikkö: Biologian & Säilönnän osasto, PHALANX, Atlannin Operaatiokomento

PÄIVÄYS: %02i %s %i

OTSIKKO: Re: Alienin ruumiinavaus -- Shevaar


Komentaja,

Meidän ruumiinavaus uudesta alienista - Shevaar - on hyvin mielenkiintoinen. Se poikkeaa huomattavasti enemmän humanoideista Taman ja Ortnok, jotka olivat jaloista varvasastujia ja pieni häntäsiä. Se näyttäisi olevan jäännös tämän lajin jatkuvasta kehityksestä. Otus myös näyttää olevan täysin sokea. Sillä ei ole silmiä tai muita elimiä, joilla voitaisiin käsitellä visuaalista valoa.

Aivan aluksi, Shevaar näyttää olevan sulautuneen mieheen ja liskoon. Toisin kuin useimmat maapallomme liskot, mutta alien on lämminverinen ja sen aivot ovat samankokoiset kuin omamme - ehkä hieman suurempikin. Valtavat jalat ovat yllättävän joustavat ja se voi siirtä pitkiä matkoja kerrallaan, ehkä hypätä kuin kävellä. Suurissa käsissä ei näytä olevan mitään ongelmaa käyttää alieneiden aseita.

Tulokset ruumiinavauksessa eivät ole yhtä kiinnostavia. Kun olemme leikanneet rinnan. Huomaamme, että rintakehässä on kiinteä kilpi ja luu edessä alhaalla, vahvistettu osa jäykkää rustoa. Luut ovat erilaiset kuin meillä. Ne koostuvat kalsiumin sijaan pääosin hiilestä. Jälkiä on myös metallista, jotka tekevät niistä erittäin kova ja sitkeä. Veitsillä ja luodeilla on vaikeaa tuhota tai vahingoittaa elintärkeitä elimiä. Mikä tahansa muu jota ei ole suojattu näyttää koostuvan ainoastaan kevyestä jäntevästä lihaksesta.

Aivot ovat erityisen raskaasti puolustetut. Useita kerroksia sarvia sen ympärillä kuin läpitunkematon puku tai haarniska. Merkkejä kulumisesta tämän alueen ympärillä voimme otaksua, että nämä alienit käyttävät säännöllisesti päätä todennäköisesti osana pariutumisen rituaaleja. Pieni, kaikkiruokainen suu työntyy esiin ja johtaa alas. Yksinkertainen mutta toimiva ruoansulatuskanavan.

Enemmän elimiä pään kuin vain aivojen ja suun ympärillä. Takana kiharat luut, jotka on asetettu kolmea elintä suojaamaan. Nämä elimet näyttävät havaitsevan infrapunasäteilyä. Tämä on ilmeisesti mitä Shevaar silmien sijasta käyttäää. Voidaan todeta, että herkkyys näihin elimiin on suurin piirtein verrattavissa ihmisen päällä oleviin Phalanx-standardin pimeä-laseihin.

Ruumiinavauksen analysointi taistelukentällä saadusta materiaalista, voimme todeta seuraavaa:


- Shevaarilla on infrapuna-näkö. Tämä vaikeuttaa piilottautumista tai lähestymistä heitä huomaamatta.

- He käyttävät useimmiten kevyitä varusteita säilyttääkseensä luonnollisen liikkuvuuden. Tämän ansiosta ne voivat käyttää tehokkaasti iske ja juokse taktiikkaa .

- Shevaarin elimet kestävät hyvin leikkaamisen vaikutusta ja vähäisiä vahinkoja ja niiden kompaktit sisäosat eivät ole helposti vahingoitu aivotärähdykseltä tai räjähdykseltä. Kuitenkin niiden hilseilevä iho antaa vain vähän suojaa tulelta, laserilta tai sähköltä.


Shevaaria useimmiten käytetään nopeasti näitä panssaroituja partiolaisia. Ne ovat erittäin tehokkaita tässä tehtävässä, jossa yhdistyvät suuri liikkuvuus ja laajat näkö valmiudet. Alieneilla ei ole ilmeisesti pulaa näistä olioista. Shevaarit näyttävät olevan Tamanin ja Ortnoksin välissä epämääräistä alien hierarkiaa. Ne joskus täyttävät specialistin tai komentajan roolit toisin kuin Ortnoksit. Nämä tehtävät tekee yleensä Taman kuin kaksi kilpailua olisi sijoitettu lähekkäin.

Kun niitä ei käytetä torjuntaan, Shevarit viettävät suurimman osan ajastaan partiolaisena tai kärhämissä, tai paimenina ottaen ihmisiä kiinni.

Shevarilla oli monimutkainen implantti kurkussa ja siitä tarvitaan lisää tutkimusta. Minä lähetän sinulle tarkemman analysoinnin, sekä tutkimus ehdotuksen.

Meidän on oltava varovaisia kun kohtaamme näitä alieneita. Ne ovat nopeita ja vaarallisia yhteenotoissa. Ne on pidettävä aina jatkuvan tulen alla kun niitä havaitaan. Altistamatta joukkuetta sivuista tai takaa tulevilta hyökkäyksiltä muuten joukkueelle voi tulla tuhoisia seuraamuksia. Pommit eivät todennäköisesti tapa kaikkia Shevaareja suoraan, mutta se voi olla erittäin hyödyllinen keino.

Lisäksi ottaen huomioon, että se on sokea, Shevaarilla on oltava tasapaino elimet, jotka vaikuttavat ääneen. Meidän sokaisugranaatti voisi saavuttaa samanlaisia tuloksia kuin meillä ihmisillä.

Ystävällisin terveisin,

Tri. Connor

Research Tree Data

(This information for reference only; do not translate or include in-game.)

Prerequisites:
 1 Shevaar corpse
Opens:
 Alien Breathing Apparatus (if not yet opened; can also be opened by
 Alien Autopsy -- Taman or Alien Autopsy -- Ortnok)