Translation:Ortnok autopsy txt/da

From UFO:AI

TIL: Øverstbefalende, FALANKS, Hovedkvarteret

FRA: Dr. Dolan Connor, F&U: Bio- og Opbevarings Division, FALANKS, Hovedkvarteret

DATO: %02i %s %i

EMNE: Forslag: Rumvæsen obduktion -- Ortnok

Øverstbefalende

Vi har indsamlet et nyt rumvæsen lig fra kamppladsen. Vi bør begynde dissektion og vurdering snarest muligt.

Med venlig hilsen

Dr. Connor

Resultat

TIL: Øverstbefalende, FALANKS, Hovedkvarteret

FRA: Dr. Dolan Connor, F&U: Bio- og Opbevarings Division, FALANKS, Hovedkvarteret

DATO: %02i %s %i

EMNE: Resultat: Rumvæsen obduktion -- Ortnok

Øverstbefalende

Obduktionen og evalueringen af det grønne rumvæsen individ er komplet. Jeg sender hermed opsummeringen til deres gennemsyn.

Det første vi bemærker om denne art, som er blevet døbt 'Ortnok', er dets størrelse. Dets udseende er som et brutalt, skrummel karikatur af et menneske, noget der kan være ret foruroligende for vores agenter i marken, men vi har bekræftet at Ortnok ikke på nogen måde er genetisk relateret til menneskeheden.

I forhold til kroppens vægt, har en Ortnok mere muskel masse end en professionel bodybuilder. Først konkluderede vi at dette udelukkende skyldes ekstrem høj tyngdekraft på deres hjemplanet, men efterfølgende hormon og toksikologisk arbejde på vores individ har afsløret noget interessant. Individet ser ud til at være opfostret fra fødselen på en tung diæt af genetisk manipulation og anabolske steroider. Dette, kombineret med en utrolig tæthed af muskelvævet, gør Ortnokken fysisk stærkere end nogen biologisk entitet på jorden.

Under vores første snit, blev vi overrasket over at Ortnok er uden blod. Den har lunger, indre organer og noget der svarer til fordøjelses organer, men ingen lever eller hjerte som vi kan identificere. I stedet for årer er der et veludviklet system af nerve rør, fyldt med en slags elektrisk ledende gel, som ser ud til at drive og kontrollere musklerne via direkte elektrisk stimulation. Den nødvendige elektricitet skabes gennem fordøjelsen af organisk materiale der gemmes i et sæt store åle lignende organer under lungerne. Nervesystemet selv bliver næret af de tiloversblivende produkter fra fordøjelsesprocessen gennem årer fyldt med luft under tryk. Hele brysthulningen er blevet rigt udstyret med panser plader indsat lige under den grønne læderagtige hud.

Øjnene er dækket af kirurgisk indsatte linser som forstærker Ortnokkens allerede fremragende syn, strækkene ind i det infrarøde spektrum. Ørene består af en række små hulninger, tre på hver side af hovedet, som er overraskende stort og veludviklet. Baseret på beviserne må vi konkludere at Ortnokker har en skarp hørelse, dog er næse og lugte organer ret små, svindende næsten til det rudimentære.

Fra obduktionen og vores analyse af kampscene optagelser, kan vi konkludere følgende:

-- Hjernen er rimelig lille for et menneske af den størrelse, ikke større end den Homo Erectus havde, men det er måske nok til rollen som fod soldat. Ortnokker viser ihvertfald ikke nogen langsommelighed på kamp pladsen.

-- Den tre fingerede hånd er i stand til at bære en bred vifte af udstyr. Imidlertid er Ortnokker ofte udstyret med tungt udstyr som passer til deres størrelse.

-- Ortnokker er stærke, hårdføre og farlige. Deres interne panser øger deres naturlige udholdenhed yderligere, hvilket gør dem svære at tage ned. Panser-brydende kugler eller flammende våben anbefales. Lasers, sprængstoffer og skærende våben vil ikke være særligt effektive på grund af deres omfattende panser.

-- Alle Ortnok indvider vi har set indtil videre har ikke haft reproduktive organer. Ud fra kirugiske ar omkring skridtet, antager vi at de er blevet kastreret af en eller anden grund.

I kamp ser det ud til at Ornokker mest bruges som tungt infanteri eller ild støtte. De er ikke specielt præcise med deres noget uhåndterlige våben, men når der er mange nok kan de normalt lave spærreild nok, og siden udrydde en FALANKS enhed. Ortnokker ser ikke ud til at have mange specialist evner; de bruges aldrig som teknikere såvidt vi kan se med kamera optagelser, og de er normalt travlt optaget med ydre perimeter sikkerhed for Tamaner når de ikke er i kamp.

Der er et komplekst sæt af implantater i individets hals som kræver yderlig forskning for at vi kan forstå dem fuldt ud. Jeg vil sende en mere detaljeret analyse sammen med at forsknings forslag.

Vi har ingen ide om hvor navnet 'Ortnok' kom fra. Tropperne ser ikke ud til at vide det og det gør vi heller ikke. Det er dog så godt et navn som ethvert andet og det ser ud til at have hængt ved.

Det er alt for nu, øverstbefalende. Jeg kontakter dem igen når der sker en ny udvikling.

Med venlig hilsen

Dr. ConnorResearch Tree Data

(This information for reference only; do not translate or include in-game.)

Prerequisites:
 1 Ortnok corpse
Opens:
 Alien Breathing Apparatus (if not yet opened; can also be opened by
 Alien Autopsy -- Taman or Alien Autopsy -- Shevaar)