Translation:Bloodspider autopsy txt/fi

From UFO:AI

UFOpedian merkintä

Ehdotus

KENELTÄ: Tukikohdan Komentaja,PHALANX, Atlannin Operaatiokomento

KENELLE: Tri. Connor, Tutkimusyksikkö: Biologian & Säilönnän osasto, PHALANX, Atlannin Operaatiokomento

PÄIVÄYS: %02i %s %i

OTSIKKO: Ehdotus: Alienin ruumiinavaus -- Bloodspider


Komentaja,


Olemme saaneet uuden alienin ruumiin taistelukentältä. Meidän pitäisi aloittaa dissektio ja arviointi mahdollisimman pian.


Ystävällisin terveisin,

Tri. Connor

Tulokset

KENELTÄ: Tukikohdan Komentaja, PHALANX, Atlannin Operaatiokomento

KENELLE: Tri. Connor, Tutkimusyksikkö: Biologian & Säilönnän osasto, PHALANX, Atlannin Operaatiokomento

PÄIVÄYS: %02i %s %i

OTSIKKO: Re: Alienin ruumiinavaus -- Bloodspider


Komentaja,

Ryhmäni on analysoinut arachnid-koneen, jonka operatiiviset joukot toivat. Olemme laatineet yhteenvedon tarkistettavaksi.


Ruumiinavaus paljastaa, että olento onkin monimutkainen robotti ilman orgaanisia komponentteja. Sen ruumis muistuttaa maanpäällistä hämähäkkiä. Keskusyksikkö, tekoaivot ja tehokkaat paristot, sekä kahdeksat jalat, joita ohjaavat voimakkaat servomoottorit. Joiden avulla se voi liikkua taistelukentällä pelottava nopeudella. Se on varustettu veitsenterävällä leuvoilla, joilla se voi leikellä ihmisiä paikan päällä ja säilyttää niiden kudokset tai elimet suuriin etupuolella sijaitseviin onteloihin. Nämä koneet on todettu leikkaus lukuun elää ihmisten aikana terrori tehtävän ja tallentaa niiden biomassan haku. Prosessi on kaamea ja hyvin, hyvin lyhyt. Nämä koneet, joita on huomattu ne leikkaavat tehokkaasti terrorin aikana eläviä ihmisiä ja varastoivat biomassan jälkikäyttöä varten. Prosessi on raaka ja hyvin, hyvin lyhyt.

Meidän sotilaamme ovat nimenneet olennon "Bloodspideriksi", ja nimi siksi nimi on käytössä.

Ballistiset testaukset Bloodspiderien näytteillä osoittavat että panssarointi on erittäin kova ja sillä on erinomaiset eristysominaisuudet, joten siihen tehoaa erilaiset aseet.

- Panssarointi kestää hyvin lasereita, sähkö-ja sytyttäviä ampumatarvikkeita, mutta se voi olla puhkaistava suuren nopeuden panssariammuksilla. -- voimakkaat räjähteet saavat aikaan myös hyviä tuloksia, sillä ne usein vahingoittavat herkkiä jalkojen niveliä. Tämä saattaa olla tehokkain tapa tuhota nämä olennot.

Tämä olento herättää joitakin pelottavia kysymyksiä. Tämä osoittaa, että alienit ovat hyvin kiinnostuneista meistä. He eivät esitä kysymyksiä. Komentaja, nämä koneet aiheuttavat suoraa vaaraa ihmisille, jotka ovat lähellä. Jos havaitset ne. Se on hävitettävä välittömästi ja hinnalla millä hyvänsä.


Ystävällisin terveisin,

Tri. Connor

Research Tree Data

(This information for reference only; do not translate or include in-game.)

Prerequisites:
 1 Bloodspider corpse
Opens:
 Monomolecular Blades, with Alien Artifact -- Kerrblade