Translation:Bloodspider autopsy txt/da

From UFO:AI
Jump to: navigation, search

UFOpædi artikel

Forslag

TIL: Øverstbefalende, FALANKS, Hovedkvarteret

FRA: Dr. Dolan Connor, F&U: Bio- og Opbevarings Division, FALANKS, Hovedkvarteret

DATO: %02i %s %i

EMNE: Forslag: Rumvæsen obduktion -- Blodedderkop

Øverstbefalende

Vi har indsamlet et nyt rumvæsen lig fra kamppladsen. Vi bør begynde dissektion og vurdering snarest muligt.

Med venlig hilsen

Dr. Connor

Resultat

TIL: Øverstbefalende, FALANKS, Hovedkvarteret

FRA: Dr. Dolan Connor, F&U: Bio- og Opbevarings Division, FALANKS, Hovedkvarteret

DATO: %02i %s %i

EMNE: Resultat: Rumvæsen obduktion -- Blodedderkop

Øverstbefalende

Mit hold og jeg har analyseret resterne af den edderkop lignende maskine som vores soldater har bragt med tilbage og vi har lavet denne opsummering til deres gennemgang.

Obduktionen afslører at væsenet er en kompleks robot uden organiske komponenter. Dets krop minder om en jord edderkop; en central krop indeholder den kunstige hjerne og brændsels celler og de otte ben drives af kraftige servomotorer som tillader den at bevæge sig over kamp pladsen med en frygtelig hastighed. Den er udstyret med kniv skarpe kæber som kan dissekerer menneskelige ofre på stedet og gemme væv eller hele organer i et stort hulrum foran brændselscellerne. Disse maskiner er blevet optaget skærende levende mennesker under en terror mission og gemme deres biomasse for senere opsamling. Processen er grusom og meget, meget kort.

Vores soldater har døbt væsenet 'blodedderkop' og navnet har hængt ved.

Ballistiske forsøg på udsnit af blodedderkoppens panser afslører at det er utroligt hårdt og har fortræffelige isolerings egenskaber, som gør det effektivt med en bred vifte af våben.

-- panseret er yderst modstandsdygtigt overfor lasers, elektricitet og flammende ammunition, men kan gennemtrænges af høj hastighed panser-brydende kugler.

-- Høj eksplosiver giver også gode resultater, da de oftest skader de sårbare ben samlinger. Dette er nok den mest effektive måde at tage disse væsener ud på.

Eksistensen af dette væsen rejser nogle frygtelige spørgsmål. Det antyder at rumvæsenerne tager en meget personlig interesse i os, og de stiller ikke nogen spørgsmål. Øverstbefalende, disse maskiner er en alvorlig trussel med ethvert menneske som kommer tæt på. Når de mødes, skal de ødelægges øjeblikkeligt uanset prisen.

Med venlig hilsen

Dr. ConnorResearch Tree Data

(This information for reference only; do not translate or include in-game.)

Prerequisites:
 1 Bloodspider corpse
Opens:
 Monomolecular Blades, with Alien Artifact -- Kerrblade