Translation:Assault txt/da

From UFO:AI

Tekniske specifikationer: AR-80 Angrebsriffel

KLASSIFIKATIONSNIVEAU GUL

FALANKS-rumvæsenudrykningsenhed

Teknisk dokument: Sikkerhedsniveau Delta

Arkiveret: 20. marts 2084

Af: Kommandør Paul Navarre, F&U: Ingeniørdivisionen, FALANKS, Atlanterhavskommandoen
Overblik

Rumvæsenernes angreb på Mumbai har blotlagt vores situation i al sin gru. Deres teknologi er langt mere avanceret end vores. Tropperne fra Commonwealth kunne ikke engang slå en bule i angrebet på Mumbai, og det har afsløret en kritisk svaghed i vores nuværende militære træning og udstyr. De mistede tre bataljoner bare for at standse rumvæsnernes fremrykning, uden at anrette særlig meget skade på rumvæsnernes styrker. FALANKS må overvinde disse odds, og for at gøre det skal vi bruge det allerbedste som menneskelig teknologi kan tilbyde.

Excaliburprogrammet blev oprettet for at finde de mest effektive våben på Jorden ved at gennemgå deres fremstillingsprocedurer, holdbarhed, operationsstatistikker og kampresultater i de situationer vi har mødt rumvæsenerne i kamp.

Den franske LeBlanc FAA-191 (Fusil Assaut Automatique) yder den optimale balancering mellem afstand, gennemtrægningseffekt mod rumvæsenvest og magasinstørrelse i klassen af angrebsrifler. Det er et bullpupdesign, hvilket betyder at magasinet og håndteringen af våbenet er placeret bag grebet for at reducere den samlede længde af våbenet. 191'eren affyrer et 30-runde boksmagasin med 4,7 mm caseless ammunition, tungstenlegeret stålgennemtrægning med imponerende gennemtrægning i skudsikre veste og korte og mellemlange afstande. Skuddene er ikke effektive på lang afstand, men igen angrebsrifler er ikke bygget til ildkampe over lange afstande.

Selvom designet langt fra er nyt, den første prototype kom i 2057, så har ingen anden riffel overgået 191'eren. Den er præcis og hurtig at lade. Dens simple konstruktion gør den troværdig under kamp og den bryder sjældent sammen. Den er modstandsdygtig over for varme, kulde, støv og fugtighed på en gang. Ammunition og reservedele at vidt udbredte på grund af designets modenhed og forholdsvise popularitet blandt jordens væbnede styrker. Dette er en riffel du kan stole på med dit liv.

Under FALANKS har vi givet riflen klassifikationen AR-80.

Anbefalet doktrin

Dette bør være vores våben for kampe på mellem afstand. Den kan udlægge en imponerende grad af ild og er dødelig på langt længere afstand end nogen pistol eller lettere maskingevær.

Ingen skal dog have illusionen om at angrebsriflen er hovedattraktionen i vores arsenal. En balance blandt våbenene kræves hvis vi skal kunne håndtere forskellige situationer; mens angrebsriflen er et godt våben på tæt afstand, kan den være for langsom i meget små rum og overgås af både submaskinpistoler og shotgun disse steder, det er våben som yder en langt større grad af kraft i tæt nærkamp. Enhver operation i bymæssig bebyggelse bør anføres af nærkampsvåben, mens riffeludstyret soldater enten sikre omgivelserne eller går ind i en 2. bølge for at støtte de andre.

Hvis vores riffeludstyret tropper fanges længere væk end deres våben er effektive bør de trænge frem fra dækning til dækning for effektivt at kunne bruge deres våben. Snigskyttere bør give dække for de fremtrængende hold eller forsøge at pille fjenden ned på afstand.

Tilføjelse

Selv om AR-80 er en glimrende riffel på alle måder, så er den ikke designet til at modstå en invasionstyrke af rumvæsener. Vi bør udvikle vores egne våben, tilpasset den foranstående opgave, så hurtigt som det overhovedet er muligt at gøre det.Skadetype

Færdighed

Henvisninger