Translation:Alien mind txt/da

From UFO:AI

UFOpædi artikel

Forslag

TIL: Øverstbefalende, FALANKS, Hovedkvarteret

FRA: Dr. Dolan Connor, F&U: Bio- og Opbevarings Division, FALANKS, Hovedkvarteret

DATO: %02i %s %i

EMNE: Forslag: Rumvsæenernes forstand

Øverstbefalende

Selvom vi har opnåede begrænsede resultater indtil nu, må forskningen af vores rumvæsen fanger fortsætte. Der er en række eksperimenter vi kunne tænke os at udføre som kræver din godkendelse for laboratorie tid og midler. Jeg forsikrer om at det ikke er blå sky forskning; med nok test og adfærds data, kan vi regne en måde ud hvormed vi kan kommunikerer med disse rumvæsener, måske endda vække deres intelligens på en eller måde. Vi har ingen ide om hvad resultatet af dette program vil være -- vi ved simpelthen for lidt om disse rumvæsener, vores datamængde er alt for lille til at lave nogen former for forudsigelser på nuværende tidspunkt. Hvad vi ved er, at hver eneste bid af information vi lærer om rumvæsen psykologi er en værdifuld brik af puslespillet.

Som en personlige note, jeg er overbevist om at de må vide noget, øverstbefalende. Tricket er at få det ud af dem, og vi vil ved gud gøre det.

Mit hold og jeg venter i spænding på din godkendelse af dette program.

Med venlig hilsen

Dr. Connor

Resultat

TIL: Øverstbefalende, FALANKS, Hovedkvarteret

FRA: Dr. Dolan Connor, F&U: Bio- og Opbevarings Division, FALANKS, Hovedkvarteret

DATO: %02i %s %i

EMNE: Resultat: Rumvsæenernes forstand

Mit hold har afsluttet udførelsen af en række test på vores rumvæsen fanger, som har kastet noget lys over rumvæsenernes opførelse.

I et af eksperimenterne blev et af rumvæsenerne givet en boks med mad, udstyret med en 2 cifret kombinationslås. Det tog den seks timer at finde den korrekte kombination ved at prøve sig frem. Det placerer rumvæsenets IK et godt stykke under de fleste store pattedyr; imidlertid hvis andre rumvæsener i opbevaringsrummet blev givet den samme opgave, med præcis den samme lås, brugte de øjeblikkeligt den korrekte kombination i første forsøg uden at have set det første væsens forsøg. Vi ved hvordan det ser ud, øverstbefalende, men jeg forsikrer at mit hold og jeg har været yderst omhyggelige med sikkerhed og adskillelse. Rumvæsenerne har ikke været tilladt kommunikation på nogen måde. Vi er ikke villige til at komme med en hypotese omkring disse begivenheder, men vi arbejder på det.

Uheldigvis har resultaterne af vores øvrige eksperimenter i bedste fald været tvetydige. Adskillige måder at kommunikerer på har været forsøgt uden held. Selvom de har fuldt funktionelle stemmebånd og/eller hænder, ser de ikke til at tale på nogen måde som vi forstår det. Duft kommunikation havde ingen effekt udover simple fysiske reaktioner. De store biologiske forskelle mellem rumvæsen arterne skaber også deres egen andel af problemer med opbevaring og kommunikation - se venligst rumvæsen obduktions rapporterne for flere detaljer om den enkelte rumvæsens fysiologi.

Ikke dets dog mindre, tror jeg at vi gør fremskridt, om end langsomt. Kommunikation med rumvæsenerne er bestemt en reel mulighed. Vores studier bekræfter at alle rumvæsener reagerer på eksterne stimuli. Dette betyder at vi kan få dem til reagerer på den ene eller anden måde. Dr. Yamamura arbejder for nuværende med at lære en isoleret gruppe, hvordan man skal udtrykke ønsker, anerkendelse og afvisning. Deres intelligens er for begrænset til at prøve mere sofistikerede ting for nuværende. Når individerne mestrer disse basale koncepter, vi vil have oplysninger om hvor hurtigt rumvæsenerne kan lære, og et solidt fundament vi kan bygge videre på. Yamamura håber at vi gradvist kan øge deres kommunikations evner indtil de kan gøre sig forståelige overfor os, og derved sprede oplysningen videre til andre af deres art, som har bedre intellekt og talenter.

Som altid vil jeg holder dig orienteret, øverstbefalende.

Med venlig hilsen

Dr. Connor

Referencer


Research Tree Data

(This information for reference only; do not translate or include in-game.)

Prerequisites:
 3 live aliens in containment
 Levende rumvæsen
Opens:
 Underlig opførelse