Translation:Alien live txt/da

From UFO:AI

UFOpædi artikel

Forslag

TIL: Øverstbefalende, FALANKS, Hovedkvarteret

FRA: Dr. Dolan Connor, F&U: Bio- og Opbevarings Division, FALANKS, Hovedkvarteret

DATO: %02i %s %i

EMNE: Forslag: Levende rumvæsen

Øverstbefalende

Vi har fanget et levende rumvæsen på slagmarken! Væsenenet er blevet indsamlet fra vores seneste taktiske mission og bliver nu holdt fanget i vores opbevaringsrum, hvilket jeg er glad for at kunne sige, virker som det er forventet.

Jeg behøves ikke at forklare hvorfor vi bør begynde undersøgelser af dette individ med det samme. Informationen som vi indsamle fra den overskygger alle andre betænkeligheder. Indtil nu har vi ikke haft en chance for at studerer rumvæsenernes hjerne, deres tanker og motivation, undtagen gennem deres fortsatte angreb på vores verden. Dette er vores første chance for at opdage rumvæsenernes mål med menneskeheden, måske endda en forklaring. Hvem er de? Hvorfor er de her? Hvad kan vi gøre imod dem? Vi kan intet vide uden at forhører dette indvidid.

Vær venlig at sende din godkendelse af dette program ved først givne lejlighed.

Med venlig hilsen

Dr. Connor

Resultat

TIL: Øverstbefalende, FALANKS, Hovedkvarteret

FRA: Dr. Dolan Connor, F&U: Bio- og Opbevarings Division, FALANKS, Hovedkvarteret

DATO: %02i %s %i

EMNE: Resultat: Levende rumvæsen

Øverstbefalende

Vi har nu afsluttet vores første undersøgelse af det levende rumvæsen. Projektet har givet blandede resultater.

Individet er helt bestemt i live, og vi har haft det igennem en lang række af toksilogiske forsøg hvilket har givet os vitale data om dets svagheder overfor forskellige kemikalier og biologiske agenter. Desværre har vi ikke været i stand til at udføre en adfærds analyse af rumvæsenets hjerne. Dette er på grund af at individet næsten ikke har vist nogen former for intelligens siden dets tilfangetagelse. Det har ikke gjort meget mere end at spise, sover og stirre på væggene i dens opbevarings enhed. Den reagerer på fysiske stimulanser med refleks handlinger, vrede og/eller underkastelse, men vi har ikke kunnet få nogen som helst information ud af den. Selv simple hånd fagter ser ud til at være udover væsenenets opfattelse. EEG overvågning afslører at den tilsyneladende højt udviklede hjerne ikke viser nogen former for hjernebølge aktivitet overhovedet.

Det er svært at tro at det samme individ kunne have affyret avancerede rumvæsen teknologi mod vores tropper under den taktiske mission. Der er er fysiske traumer som kan forklare regressionen. Måske har dets tilfangetagelse aktiveret en form for rumvæsen mod-forhørs mekanisme; vi ved det ikke. Ingen fra mit hold har været i stand til at give en fornuftig hypotese til hvad grunden kan være. Dette kræver bestemt mere forskning. Vi vil fortsætte vores overvågning af individet, og vil omgående orientere hvis situationen ændrer sig.

Med venlig hilsen

Dr. Connor


Links

Research Tree Data

(This information for reference only; do not translate or include in-game.)

Prerequisites:
 1 live alien in containment
Opens:
 Anti rumvæsen gas
 Rumvæsenernes forstand