Translation:Alien base txt/hu

From UFO:AI
Jump to: navigation, search

UFOpédia bejegyzés

Kutatási terv

Címzett: PHALANX Bázisparancsnok, PHALANX Atlanti Műveleti Parancsnokság

Feladó: Ingrid Falkland ezr., PHALANX Atlanti Műveleti Parancsnokság, Felderítési részleg

Dátum: %02i %s %i

Tárgy: Idegen Bázis


Jó reggelt, Uram!

Amint azt Ön is tudja, egyre nagyobb XVI vírus fenyegetettséggel kell szembenéznünk. Az elmúlt hetekben a DivIntel csapatokat küldött ki azokra a területekre, ahol a fertőzés a legkoncentráltabb, hogy némi információt találjon, mely segíthet megérteni, hogy a fertőzés miért terjed ilyen sebességgel ezekből a gócpontokból. Az akciókat magam felügyeltem.

Ma reggel született meg az eredmény.

A felderítő csapataink megállapították egy álcázott idegen építmény helyzetét. Az építmény mérete és célja nem ismert, de annyi bizonyos, hogy a fertőzés közvetlen középpontjában helyezkedik. Az a komoly sejtésem támadt, hogy ez az épület közvetlenül felelős az XVI villámgyors elterjedéséért a területen. Jelen pillanatban az is nagyon valószínűnek tűnik, hogy több hasonló - orrunk előtt - bolygónkra települt építmény is létezik, melyek az idegen fenyegetés irányító központjaiként funkcionálnak.

Ezen bázisok felszámolása egyik legnagyobb prioritású feladatainknak kell lennie. Javaslom, hogy küldjünk erősen felfegyverzett egységeket felderítő támadások végrehajtására ezen bázisokra. Több információra van szükségünk a bázisok alaprajzairól és céljairól, s erre a legjobb módszer, ha elfoglaljuk őket. Minden, a bázison tartózkodó idegent el kellene pusztítanunk, majd miután biztosítottuk a területet és minden használható dolgot megmentettünk, megsemmisítjük az építményt. Ez jelentős csapást jelentene az idegen hadműveletekre és lassítaná, vagy akár meg is állíthatná az XVI terjedését a területen.

Természetesen ez a küldetés rendkívül veszélyes. A bázis épp a fertőzés kellős közepén van, így az egész terület ellenséges. Valószínűleg légvédelmi lövegekkel is találkozhatunk és UFO-k segíthetik a bázis védelmét. Egy erős védőkíséretre bizonyosan szükség lesz. És... van még rosszabb hír is.

Műholdas és repülőgépes felderítő felvételek azt mutatják, hogy a megfertőzött emberek is aktívan együttműködnek az idegenekkel. Nagy valószínűséggel a csapatunk ellenséges emberekkel is találkozhat a roham alatt. Talán nem mindenkinek fog tetszeni, de ha tüzet nyitnak az egységeinkre, késznek kell lennünk a válaszlépésre.

Ez minden információ, amivel szolgálhatok erről, Uram. Sok szerencsét és jó vadászatot!

Szívélyes üdvözlettel, Falkland ezr.


Eredmény

Nincs.


Research Tree Data

(This information for reference only; do not translate or include in-game.)

Prerequisites:
 First alien base discovered
Opens: