Translation:Alien base txt/da

From UFO:AI

Ufopædi

Forslag

TIL: Øverstbefalende, FALANKS, Atlanterhavskommandoen

FRA: Oberst Ingrid Falkland, Efterretningstjenesten, FALANKS, Atlanterhavskommandoen

DATO: %02i %s %i

ANG.: Rumvæsenbase


God morgen

Som i er klar over, så står vi over for en stigende trussel fra XVI-virusset. Over de sidste få uger, har efterretningstjenesten foretaget et fremstød ind i de områder hvor infektionen har højest koncentration. Dette i et forsøg på at indhente nogle efterretninger som kan hjælpe os med at forstå hvorfor denne infektion spreder sig så hurtigt fra disse områder. Jeg har personlig overvåget indsatsen.

Det gav resultat i morges.

Vores rekognosceringshold har fundet en kamufleret rumvæseninstallation. Størrelsen og formålet med denne installation er ukendt, men vi har konstateret at den er placeret præcis i midten af et inficeret område. Jeg har tungtvejende mistanke om, at denne installation har direkte forbindelse med den hurtige spredning af XVI i området. På dette tidspunkt virker det også som om, at der er flere af disse installationer, bygget lige for næsen af os, der fungerer som kommandocentraler og udgangspunkter for rumvæsenernes operationer.

Håndtering af disse baser må være en af vores højeste prioriteter. Jeg anbefaler at vi sender et tungt bevæbnet hold ud og aflægger dem et besøg, en slags rekognoscering med styrke. Vi har brug for flere oplysninger om udformningen og formålet med basen, og den bedste måde at få det er ved at erobre den. Vi bør eliminere alle rumvæsener på stedet og så snart vi har sikret området og indsamlet det vi ønsker, ødelægge hele installationen. Dette bør være et markant slag for rumvæsenernes operationer og begrænse - hvis ikke stoppe - spredningen af XVI i området.

Selvfølgelig vil denne mission være ekstrem farlig. Basen er direkte i midten af det inficerede område, så det er særdeles fjendtligt område. Vi vil måske møde antiluftskyts og ufofartøjer vil måske søge mod basen og deltage i forsvaret. En tung eskorte er krævet. Og . . . værre endnu.

Satellitbilleder og overvågningsfly har vist at smittede mennesker ser ud til aktivt at samarbejde med rumvæsenerne. Der er en stor sandsynlighed for at vores enhed vil møde fjendtlige mennesker under angrebet. Det vil måske ikke være velset, men hvis der bliver skudt på vores tropper, må vi være klar til at svare tilbage.

Det er den information jeg har om sagen. Held og lykke og god jagt.

Med venlig hilsen Oberst Falkland

Resultat

(intet)

Research Tree Data

(This information for reference only; do not translate or include in-game.)

Prerequisites:
 First alien base discovered
Opens: