Translation:Inter saracen txt/da

From UFO:AI

Vurdering af luftfartøj - Langtrækkende Saracenjagerfly

KLASSIFIKATIONSNIVEAU SORT

FALANKS-rumvæsenudrykningsenhed

Teknisk dokument: Sikkerhedsniveau Sigma - kun for kommandørens øjne

Arkiveret: 19. marts 2084

Af: Kommandør Paul Navarre, F&U: Ingeniørdivisionen, FALANKS, Atlanterhavskommandoen
Overblik

Det er indlysende at det kortrækkende jagerfly i Stilettoklassen, selvom et imponerende luftfartøj, ikke dækker alle vores behov. Vi må være klar til at forsvare vort folk overalt på kloden. Stilettoens operationsrækkevidde er for begrænset, og den er ikke hurtig nok til at kunne angribe alle de ufoer, vi har held med at opdage.

Kun et luftfartøj i verden er i stand til at udfylde det hul i vores operationsrækkevidde som vi står over for; det er den argentinske KB-550 Hypersoniske Wing, kaldet »Saracen« i NATO-kode. En blanding af gammel og ny stealthteknologi i et enkelt fly, gør at Saracenen mest ligner den historiske SR-71 »Solsort« i form og flyvning. Den er sort som natten, dækket af radarabsorberende maling som gør den næsten usynlig for radar, laserradar og andre former for aktiv skanning. Dens brændstof består næsten udelukkende af kulnanorør og ark af grafitforstærket plastik. Dette gør fartøjet ekstremt stærkt og varmemodstandsdygtigt i en fart der overgår Mach 4. Saracenen er det hurtigste militære fly som stadig flyver i dag.

I kapacitetstermer, skubber Saracenen vores rækkevidde ud i internationalt territorium. Dens store, armerede tanke og imponerende brændstofeffektivitet gør, at den kan nå overalt helt op til 10.000 kilometer fra sin hangar i hypersonisk fart - og tilbage igen - med brændstof tilbage til også at udføre kampmanøvrer. Dens stealthdesign, høje fart og stærke stel gør at den kan gå i kamp med ufoer som vores kortrækkende Stiletto ikke kan nå. Den er godt beskyttet og kan flyve hjem på kun en motor. Takket være dens motors kraft og et par ekstra manøvremotorer i maveregionen, kan den lette nærmest vertikalt; dette er indenfor de begrænsninger, vi har i vores hangarfaciliteter.

Dens elektronik er på samme måde imponerende. Den har de nyeste målcomputere, avanceret radar og lasersystemer, avanceret EMV-udstyr (Elektroniske modvåben), VR-udsyn i pilotens hjelm, og mere. Saracenen kan medbringe cirka den dobbelt mængde elektronik i forhold til Stilettoen, med ekstra plads til yderligere udstyr arrangeret i moduler.

Desværre, som modvægt mod sine mange styrker, er den dyrt at leje og vedligeholde, og dens store mængde brændstof og rustning begrænser dens våbenkapacitet. Saracenen kan ikke medbringe samme niveau af våben som de mindre og billigere Stilettoer. Den kan heller ikke foretage samme manøvrer som Stilettoen. På trods af sine fremdriftsteknologi (evnen til at ændre retning på sine motorers udblæsning for at give fremdrift), elektroelastiske vingeoverflade (evnen til dynamisk at ændre formen på sine vinger) og andre gode egenskaber, er Saracenen stadig et stort fastvingeluftfartøj med alle de begrænsninger som ligger heri. Selvom den kan modstå større skade end en Stiletto og stadig være effektiv, vil Saracenen ikke være lige så god i kamp mod rumvæsenernes fartøjer.

Saracenen kræver 1 stor hangar til opbevaring, vedligeholdelse og opsendelse. Den har to våbendepoter; 2 maveaffyringsramper af mellemstørrelse.

Anbefalet doktrin

Grundlæggende er Saracenen et langtrækkende jagerfly som skal bruges mod fjerne eller hurtige ufoer. Til forskel fra rumvæsenfartøjet, nedsættes farten næsten ikke, når den flyver indenfor jordens atmosfære, hvilket gør den en smule hurtigere end de fleste ufoer, vi har observeret indtil nu. Dette gør, at FALANKS vil kunne fange rumvæsenerne, uanset hvor de tager hen - når det ikke er i rummet.

Som altid kan Saracenens evner mod rumvæsenernes fartøjer ikke vurderes, før der er solide observationsdata fra mindst en reel kamp. Den burde dog være i stand til, hvis udsendt i stort nok antal, at bekæmpe rumvæsenfartøjer af alle variationer.

Tilføjelse

Ingen.