Translation:Inter dragon txt/da

From UFO:AI

Ufopædiartikel

Forslag

TIL: Øverstbefalende, FALANKS, Atlanterhavskommandoen

FRA: Kommandør Paul Navarre, F&U: Ingeniørafdelingen, FALANKS, Atlanterhavskommandoen

DATO: %02i %s %i

EMNE: Nyt design for kortrækkende jagerfly


Øverstbefalende, lad mig indlede med at sige at rumvæsenerne kraftigt har overgået os på alle måder, men af alle steder er dette tydeligst i luften. Vi var i en skidt situation i starten af krigen og på trods af vores indsats, har der kun være små fremskridt.

Nu da vi har en forståelse af de materialer rumvæsenerne anvender og hvordan de opfører sig i luften, samt deres motorer og brændstofsystem, så tror jeg at vores hold og jeg er klar til at påbegynde opgaven med at bygge et helt nyt kortrækkende jagerfly alene til brug for FALANKS. Vi tror, at ved vi at kombinere rumvæsenteknologi med gode gamle produktionsmetoder kan designe noget som klart vil overgå vores nuværende luftfartøjer mens de samtidig er økonomisk rentable at producere og flyve.

Dette program vil medføre betydelige udgifter i form af laboratoriumtid og materialer, men som altid står vi til at opnå mere end vi vil kunne tabe. Det er et projekt som vil kunne indgyde stort håb for vores mission, øverstbefalende. Når du ønsker at vi skal påbegynde arbejdet, så lad mig det vide så hurtigt som muligt.

- Kommandør Navarre

Result

TIL: Øverstbefalende, FALANKS, Atlanterhavskommandoen

FRA: Kommandør Paul Navarre, F&U: Ingeniørafdelingen, FALANKS, Atlanterhavskommandoen

DATO: %02i %s %i

EMNE: Nyt design for kortrækkende jagerfly


Øverstbefaldende, jeg er særdeles stolt over at kunne præsentere dig for planerne for vores nye kortrækkende jagerfly - Dragen. Som du kan se har vi løst mere end en problemstilling i forhold til rumvæsenerne og arbejdet har virkelig båret frugt.

Drageflyet har indarbejdet ny teknologi fra grunden af, den består af et indre skelet af rumvæsenmateriale som giver styrke til flyvets beklædning der består af kulstofnanoforstærket plastik. Dette gør at den kan have to rumvæsenmotorer som giver fartøjet fart og kraft som intet andet i vores arsenal. De bøjede fremadrettede vinger er et specielt design som giver bedre mobilitet i nærkamp end rumvæsenernes luftfartøjer.

Den tregrenede flykrop er også inspiereret af fjenden. Den skærer igennem luften med imponerende lethed. De øverste to grene kan medtage små våben som kan trækkes ind, den nederste gren medtager et modul af mellemstørrelse til våbensystemer, og den centrale struktur er designet til at medtage hovedvåbenet - »munden« som den omtales - efter hvilken Dragen er opkaldt.

Den største ulempe ved dette luftfartøj er at det, som ufoerne, kræver antistof for at kunne lette. Intet andet kan bruges på grund af vægten af skroget. Da vores forsyninger af antistof er så begrænsede, kan vi blive tvunget til at reservere det vi har til vores luftflåde. Derfor bør vi være forsigtige med at udsende flyet, og altid overveje om udsendelsen virkelig er nødvendig i alle situationer.

Bemærk også at selv om Dragen teknisk er i stand til at gå i omløb om jorden af egen kraft, så har fartøjet ingen rumflyvningskapacitet overhovedet og bør ikke sende ud i den ydre atmosfære under nogen omstændigheder. Nogle ting er bare for meget at bede om på nuværende tidspunkt. Vi er ingeniører, øverstbefalende, ikke troldmænd.

- Kommandør Navarre