Translation:Alien origins txt/da

From UFO:AI
< Translation:Alien origins txt
Revision as of 17:07, 2 October 2010 by Bayo (talk | contribs) (moved Translation:Research/Alien Origins/da to Translation:Alien origins txt/da)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

UFOpædi artikel

Forslag

TIL: Øverstbefalende, FALANKS, Hovedkvarteret

FRA: Oberst Ingrid Falkland, Efterretningstjenesten, FALANKS, Hovedkvarteret

DATO: %02i %s %i

EMNE: Forslag: De fremmedes oprindelse

God morgen, Øverstbefalende

Selvom vi stadig kæmper med at komme i omdrejninger, må en af vores første opgaver være at finde ud af hvor de fremmede kommer fra. Det eneste som vi ved er, at de kommer ind i atmosfæren fra rummet, gør hvad de end kom for, og farer ud i omløb igen inden de forsvinder fra vores skærme. Vi er nødt til at finde ud af hvad der sker før og efter disse punkter. Hvor kommer de fra, hvordan kommer de hertil og hvor tager de hen efter.

Vi har ikke fundet nogen beviser på rumskibe i omløb om jorden eller basefaciliter i solsystemet, men det betyder ikke at de ikke er der. Regionen med astroidebælter og de ydre planter - rummet mellem Mars og Neptun - har været dårligt overvåget fra et militært synspunkt og givet de sløringsevner som de angribende ufoer har demonstreret, kan en fremmed flåde være blevet fejlidentificeret eller simpelthen ikke blive registeret på civilt udstyr. Der har ikke været nogen sammenhængende indsats overhovedet for at skanne overfladen af de forskellige rumobjekter der indeholder mulighed for anlæggelse af baser i vores solsystem.

Derfor foreslår jeg et forskningsprogram med det formål at gennemsøge solsystemet med sonder og kraftige optiske- og radioteleskoper for at opdage rumvæsenaktivitet ethvert sted i det nære rumområde. Vores forskere vil også kigge på de oplysninger vi har om tidligere angreb for at se, om vi kan finde en fællesnævner mellem rumvæsenernes bevægelser til og fra omløb om jorden. Selvom at der er en flåde gemt bag Mars eller en af de ydre planeter, må de i sidste ende afslører dem selv ,hvis de bliver ved med at sende ufoer ned til jordoverfladen. Hvis vi har nok øjne på problemet, kan selv disse rumvæsener ikke gemme sig ret længe.

Øverstbefalende, dette projekt vil kræve væsentlige midler og laboratorietid, så det kræver din godkendelse før arbejdet kan påbegynde.

Med venlig hilsen

Oberst Falkland

Resultat

TIL: Øverstbefalende, FALANKS, Hovedkvarteret

FRA: Oberst Ingrid Falkland, Efterretningstjenesten, FALANKS, Hovedkvarteret

DATO: %02i %s %i

EMNE: Resultat: De fremmedes oprindelse

God morgen, Øverstbefalende

Jeg har fået resultaterne af projektet »de fremmedes oprindelse«, og jeg tror, at du vil finde dem opmuntrende. Her er en sammenfatning af oplysningerne.

Projektet har overordnet været en stor succes i integration og samarbejde. I adskillige korte perioder over de seneste få dage, har vi haft direkte kontrol over hvert eneste civile og militære opdagelsesudstyr i solsystemet, inklusiv adskillige installationer i asteroidebæltet, så hemmelige at vi er blevet pålagt tavshedspligt af FN. Vores fjerne rumsondere har skannet hver en tomme af bygningsegnet overflade for at finde nogen tegn på en rumvæsenbase. Med disse ressourcer til vores rådighed, har vi opnået en vedvarende opdagelsesdækning på cirka 90 % af solsystemet henover de sidste 2 uger. De resterende 10 % har været udækket i højest 40 minutter ad gangen.

Uheldigvis - afhængig af din opfattelse af ordet »uheldigvis« - kunne vi ikke finde nogen tegn på en rumvæsenflåde i vores solsystem. Vi har været så grundige at disse resultater er alt andet end entydige. Der er ingen måde at være 100 % sikker på vores konklusioner, men jeg fremsætter følgende udtalelse med store sikkerhed:

Vi mener ikke at der er rumvæsenfartøjer eller -baser i vores solsystem på indeværende tidspunkt.

Dette svarer på et af vores spørgsmål, men bringer os ikke nærmere til at forstå hvor rumvæsenerne kommer fra eller hvordan de kommer her. Faktisk er spørgsmålet om hvordan de kommer her blevet en større gåde end før. Hvis rumvæsenerne ikke har base i vores solsystem, hvordan kan de så sende ufoer til jorden?

Jeg har talt længe med kommandør Navarre og hans folk om dette emne, for at finde svar, og de fleste af vores teorier virker stadig som vanvittige spekulationer endda efter vores egen opfattelse. Imidlertid gav skæbnen os det bevis vi havde behov for.

Vi havde begrænset held med hvordan og hvor indtil vi fik fingre i sidste uges videooptagelser fra MIMIR-rumteleskopet. Da vi så optagelserne indså vi at MIMIR tilfældigvis havde optaget en ankommende ufo på film. Vi har fulde optagelser af det synlige og infrarøde spektrum af en ukendt klasse af ufo der »poppede« ind i eksistens cirka 10.000 km fra jorden, hvor den tændte sine motorer og satte kurs mod planeten. Det er muligt, at de fremmede har en slags sløringsteknologi, som har forhindret os i at opdage ufoen udenfor den grænse, men vi tvivler stærkt på dette; dens tilsynekomst var meget pludselig, kombineret med at udbrud af gammastråling og en midlertidig tyngdekraft anormalitet. Der var ikke det mindste tegn på ufoens eksistens forud for dens tilsynekomst 10.000 km fra jorden.

Den mest sandsynlige konklusion er også den mest skræmmende; rumvæsenerne behøver ikke at befinde sig i vores solsystem, fordi de er i stand til at rejse hurtigere end lyset. Åbenbart tillader denne HEL-motor (Hurtigere-End-Lys) dem at »springe« ind i solsystemet fra en distance langt udover vores skannings rækkevidde. Vi ved ikke hvordan dette er muligt, da det klart strider mod et eller flere koncepter af generel relativitet (for eksempel årsag-virkning og/eller speciel relativitet), hvilket er den mest præcise fysikmodel vi har. Rumvæsenerne ved klart noget, vi ikke ved.

Vores næste prioritet må være at fange en ufo med HEL-motor, så vi kan studerer og tilpasse den motor til vores egne rumfartøjer. Dette vil åbenlyst ikke være nogen nem opgave, men udviklingen af evnen til at slå tilbage er livsvigtig - i tilfælde af at vi er nødt til at slutte krigen på den hårde måde.

Naturligvis er den endelige beslutning afhængig af hvordan vi balancerer vores forsvars korttidsbehov og gengældelse på længere sigt.

Med venlig hilsen

Oberst Falkland

Research Tree Data

(This information for reference only; do not translate or include in-game.)

Prerequisites:
 None

Opens:
 The Alien Strategy
 Higher chance to detect UFOs on radar