project-navigation
Personal tools

Author Topic: geoscape green with black marks  (Read 2363 times)

Offline Falco

  • Rookie
  • ***
  • Posts: 11
    • View Profile
geoscape green with black marks
« on: March 31, 2014, 05:37:19 pm »
current version 2.5 (IA-32 Mar. 9 2014), win 32 bit on windows 7
specs:
win 7 ultimate 64bit sp1
cpu: amd athlon 7750 dual core (2.70 ghz)
gpu: ati radeon hd 5570
ram: 4 gb, ddr2
"minor" bug (7)

description:

enableing the xvi view shortly after starting up a game and loading a campaign file or loading a campaign file after start up with xvi view already enabled shows the green mess as shown in the screenshot

steps to reproduce:

restart the game and load a game and enable the xvi view, or load a saved game with xvi view enabled

workaround:
click the xvi button in geoscape it changes between normal and this green stuff.
after some time you can reactivate it (and see nothing changing, btw). since you can't see anything anyway you could just simply leave it off i guess.

edit: changed description, nailed problem down some more
« Last Edit: April 01, 2014, 07:43:09 pm by Falco »

Offline beng

  • Rookie
  • ***
  • Posts: 63
    • View Profile
Re: geoscape green with black marks
« Reply #1 on: January 18, 2015, 06:25:32 am »
When you get the green globe bug and the xvi button is not there, the only way to get rid of it is to start a new campaign so you can see the normal globe view with the land and sea visible, then reload the bugged savegame. The globe will then be clear again and no longer green. Personally i don't see the point of the XVI map, it is not useful at all.

Offline geever

  • Project Coder
  • PHALANX Commander
  • ***
  • Posts: 2561
    • View Profile
Re: geoscape green with black marks
« Reply #2 on: January 18, 2015, 11:48:53 am »
FYI: This issue has been fixed in the codebase, just not released.

-geever