project-navigation
Personal tools

Author Topic: [fixed!] interceptors missing firing ring radius  (Read 2662 times)

Offline kurja

  • Captain
  • *****
  • Posts: 504
    • View Profile
[fixed!] interceptors missing firing ring radius
« on: December 28, 2012, 08:21:54 pm »
this bug http://sourceforge.net/p/ufoai/bugs/3292/ seems to persist. Could I provide anything to help fix this, logs, savegame?
« Last Edit: January 19, 2013, 11:08:39 am by kurja »

Offline DarkRain

  • Project Coder
  • Captain
  • ***
  • Posts: 746
    • View Profile
Re: interceptors missing firing ring radius
« Reply #1 on: December 28, 2012, 09:28:01 pm »
Saves? if you have one before the bug appeared, from where it can be reproduced,that would be good.

Offline kurja

  • Captain
  • *****
  • Posts: 504
    • View Profile
Re: interceptors missing firing ring radius
« Reply #2 on: December 28, 2012, 09:41:22 pm »
ok, I experimented with this a tiny bit, and it can be easily reproduced. here's what I did:

1) buy a new interceptor and a missile rack, but sell the missiles in your storage if any
2) equip the missile rack
3) send out the craft. no firing radius ring, well it shouldn't have one because it has no missiles.
4) buy some missiles and head back to base, missiles will be loaded automatically

now you should have an interceptor that can shoot missiles but lacks the radius ring.

Offline kurja

  • Captain
  • *****
  • Posts: 504
    • View Profile
Re: interceptors missing firing ring radius
« Reply #3 on: December 28, 2012, 09:45:57 pm »
not necessary to send it out in the between, btw. just make sure you don't have any missiles when you equip the rack.

can you reproduce?

Offline geever

  • Project Coder
  • PHALANX Commander
  • ***
  • Posts: 2561
    • View Profile
Re: interceptors missing firing ring radius
« Reply #4 on: December 29, 2012, 12:58:38 pm »
You should have reopened the bug instead of posting a forum thread imho.

-geever

Offline kurja

  • Captain
  • *****
  • Posts: 504
    • View Profile
Re: interceptors missing firing ring radius
« Reply #5 on: December 29, 2012, 02:17:21 pm »
afaik that report is for 2.4, I don't know if this bug exists in that version (it was reported to have been fixed)

can anyone reproduce it?