project-navigation
Personal tools

Author Topic: Base stops working after mission  (Read 1892 times)

Offline johnman

  • Cannon Fodder
  • **
  • Posts: 6
    • View Profile
Base stops working after mission
« on: July 08, 2010, 04:46:31 pm »
Just came across a bug so I thought I would share it with you. Just got back to base after a mission and all the options like reasreach and production are greyed out, saying I dont have the right buildings. Before this mission everything worked fine, and while the mission was a base attack (that looked remarkly like my base) it took place in india, and this was only the second mission of the campagin.
All the regular reaction fire problems as well.

Offline geever

  • Project Coder
  • PHALANX Commander
  • ***
  • Posts: 2560
    • View Profile
Re: Base stops working after mission
« Reply #1 on: July 08, 2010, 05:03:30 pm »
Just came across a bug so I thought I would share it with you. Just got back to base after a mission and all the options like reasreach and production are greyed out, saying I dont have the right buildings. Before this mission everything worked fine, and while the mission was a base attack (that looked remarkly like my base) it took place in india, and this was only the second mission of the campagin.
All the regular reaction fire problems as well.

Please use the search function.
http://ufoai.ninex.info/forum/index.php?topic=5083.0

-geever

Offline johnman

  • Cannon Fodder
  • **
  • Posts: 6
    • View Profile
Re: Base stops working after mission
« Reply #2 on: July 08, 2010, 06:30:36 pm »
Oh thanks, I did use search bar but they desrcibe it differently to me so I got no hits