project-navigation
Personal tools

Author Topic: Base Under Attack  (Read 1866 times)

absterge

  • Guest
Base Under Attack
« on: June 21, 2010, 08:34:55 pm »
2.4-dev IA-32, rev 30555

A UFO apparently came to attack my base, but it landed in a city instead.  The description of the geoscape item read "Base is under attack".  I flew out to the mission, completed it (it grabbed the map for my first base, not the attacked one), and it went away from the geoscape.  Later on I noticed that the icon for one of my bases had changed, which I thought was odd, but didn't pay much mind.  A few weeks later I realized that I was unable to do anything at that base, because it is apparently still flagged as under attack.

All I want is to un-flag the base so that production will resume... any help?

If I need to upload the savegame, where do I find that file?  Thanks.

Offline MikeKle

  • Rookie
  • ***
  • Posts: 51
    • View Profile
Re: Base Under Attack
« Reply #1 on: June 22, 2010, 12:19:06 pm »
Hi I have same issue, didn't bother to post it here yet...

The save game available there:

Linux: /home/<username>/.ufoai/<version>/

this and soem more useful info can be found in the FAQ  http://ufoai.ninex.info/wiki/index.php/FAQ

Offline ManicMiner

  • Squad Leader
  • ****
  • Posts: 113
    • View Profile
Re: Base Under Attack
« Reply #2 on: July 05, 2010, 03:14:33 pm »
I have the same issue but in 2.3 (latest Muton pack). Base is accessible but access to various functions is limited. How do you upload a save?

Offline geever

  • Project Coder
  • PHALANX Commander
  • ***
  • Posts: 2539
    • View Profile
Re: Base Under Attack
« Reply #3 on: July 06, 2010, 04:01:16 pm »
I have the same issue but in 2.3 (latest Muton pack). Base is accessible but access to various functions is limited. How do you upload a save?

Read this topic: http://ufoai.ninex.info/forum/index.php?topic=5083.msg40703#msg40703

-geever

Offline ManicMiner

  • Squad Leader
  • ****
  • Posts: 113
    • View Profile
Re: Base Under Attack
« Reply #4 on: July 06, 2010, 09:26:25 pm »
Thanks for the heads up, I'm setting it all up to compile my own build. Give me 12 hours to download everything and I'll give some feedback!

Offline ManicMiner

  • Squad Leader
  • ****
  • Posts: 113
    • View Profile
Re: Base Under Attack
« Reply #5 on: July 09, 2010, 11:46:01 pm »
Hi,

Every time I compile I get an AutoIT error dialog during the Build Installer step, saying:

Line 5183 (File "C:\Users\Public\UFOAIwin32BUILDenv\make_UFOAI_win32.exe"):
Error: Variable used without being declared.

Any ideas what this means? The AutoIT script doesn't have that many lines in it...