project-navigation
Personal tools

Author Topic: ufo_tests doesn't link  (Read 1830 times)

Offline Duke

  • Administrator
  • PHALANX veteran
  • *****
  • Posts: 1037
    • View Profile
ufo_tests doesn't link
« on: May 17, 2010, 11:09:36 pm »
Error:
C:/UFO/src/common/common.c:178: undefined reference to `Con_Print'

plus 2 more references related to
#ifndef DEDICATED_ONLY

Offline Duke

  • Administrator
  • PHALANX veteran
  • *****
  • Posts: 1037
    • View Profile
Re: ufo_tests doesn't link
« Reply #1 on: May 25, 2010, 11:46:46 pm »
r30156: still doesn't link :(

Is it just me ?

Offline Mattn

  • CaveExpress
  • Administrator
  • PHALANX Commander
  • *****
  • Posts: 4830
  • www.caveproductions.org
    • View Profile
    • CaveExpress
Re: ufo_tests doesn't link
« Reply #2 on: May 26, 2010, 08:12:54 am »
maybe you are the only windows user who is trying to compile the tests ;)

i will try to look into this issue in the evening

Offline Kildor

  • Project Artist
  • Captain
  • ***
  • Posts: 757
  • Project mapper and some other stuff`er
    • View Profile
    • http://ufoai.nx0.ru
Re: ufo_tests doesn't link
« Reply #3 on: May 26, 2010, 08:41:07 am »
Mattn, I compiled tests, and have checked this right now, all works correct.

I`ve even get one fail, for testConstInt (\src\tests\test_generic.c:112  - CU_ASSERT_EQUAL(out,2))
and   Test: testItemMassActions has crashed the program.

Offline Muton

  • Sergeant
  • *****
  • Posts: 496
    • View Profile
Re: ufo_tests doesn't link
« Reply #4 on: May 26, 2010, 02:01:37 pm »
no problem svn 30156 C::B or mingw
only if i use -DWINVER=0x500 i got a link error under Mingw (no problem under C::B)

Code: [Select]
COLLECT_GCC_OPTIONS='-g' '-O2' '-v' '-DUFO_REVISION="27318:30088M"' '-DGETTEXT_STATIC' '-DWINVER=0x500' '-DSHARED_EXT="dll"' '-DHAVE_CONFIG_H' '-DUSE_SIGNALS=1' '-Wall' '-pipe' '-Winline' '-Wcast-qual' '-Wcast-align' '-Wdeclaration-after-statement' '-Wmissing-prototypes' '-Wmissing-declarations' '-std=c99' '-ggdb' '-O0' '-DDEBUG' '-fno-inline' '-DLUA_USE_APICHECK' '-DCOMPILE_UFO' '-IV:/str/MinGW/include/SDL' '-D_GNU_SOURCE=1' '-Dmain=SDL_main' '-o' 'debug-mingw32-i386/client/ports/windows/win_main.o' '-c' '-MD' '-MT' 'debug-mingw32-i386/client/ports/windows/win_main.o' '-MP' '-mtune=i386'
 * [RC ] src/ports/windows/ufo.rc
 * [UFO] ... linking   (-LV:/str/MinGW/lib -lvorbis -lm -logg       -lz  -L/usr/local/lib -lcurl -L/home/dast/src/win32 -lwinmm -lws2_32 -lz -lws2_32 -ljpeg  -LV:/str/MinGW/lib -lpng12   -L/lib -lmingw32 -lSDLmain -lSDL -mwindows -lSDL_image  -lSDL_mixer  -lSDL_ttf  -logg  -lxvidcore  -LV:/str/MinGW/lib -ltheora -logg   -lintl -lxvidcore  -lws2_32 -lwinmm -lopengl32 -L/lib -lmingw32 -lSDLmain -lSDL -mwindows)
debug-mingw32-i386/client/common/net.o: In function `NET_Connect':
V:\str\MinGW\ufoai/src/common/net.c:630: undefined reference to `WspiapiGetAddrInfo@16'
V:\str\MinGW\ufoai/src/common/net.c:639: undefined reference to `WspiapiFreeAddrInfo@4'
V:\str\MinGW\ufoai/src/common/net.c:645: undefined reference to `WspiapiFreeAddrInfo@4'
debug-mingw32-i386/client/common/net.o: In function `NET_StreamPeerToName':
V:\str\MinGW\ufoai/src/common/net.c:822: undefined reference to `WspiapiGetNameInfo@28'
debug-mingw32-i386/client/common/net.o: In function `SV_Start':
V:\str\MinGW\ufoai/src/common/net.c:927: undefined reference to `WspiapiGetAddrInfo@16'
V:\str\MinGW\ufoai/src/common/net.c:941: undefined reference to `WspiapiFreeAddrInfo@4'
debug-mingw32-i386/client/common/net.o: In function `NET_DatagramSocketNew':
V:\str\MinGW\ufoai/src/common/net.c:1048: undefined reference to `WspiapiGetAddrInfo@16'
V:\str\MinGW\ufoai/src/common/net.c:1059: undefined reference to `WspiapiFreeAddrInfo@4'
debug-mingw32-i386/client/common/net.o: In function `NET_SockaddrToStrings':
V:\str\MinGW\ufoai/src/common/net.c:1146: undefined reference to `WspiapiGetNameInfo@28'
debug-mingw32-i386/client/common/net.o:net.c:(.data+0x8): undefined reference to `WspiapiLegacyGetAddrInfo@16'
debug-mingw32-i386/client/common/net.o:net.c:(.data+0x10): undefined reference to `WspiapiLegacyGetNameInfo@28'
debug-mingw32-i386/client/common/net.o:net.c:(.data+0x18): undefined reference to `WspiapiLegacyFreeAddrInfo@4'
debug-mingw32-i386/client/common/net.o:net.c:(.rdata+0x834): undefined reference to `WspiapiLegacyGetAddrInfo@16'
debug-mingw32-i386/client/common/net.o:net.c:(.rdata+0x83c): undefined reference to `WspiapiLegacyGetNameInfo@28'
debug-mingw32-i386/client/common/net.o:net.c:(.rdata+0x844): undefined reference to `WspiapiLegacyFreeAddrInfo@4'
collect2: ld returned 1 exit status
make: *** [ufo] Error 1

Offline Duke

  • Administrator
  • PHALANX veteran
  • *****
  • Posts: 1037
    • View Profile
Re: ufo_tests doesn't link
« Reply #5 on: May 26, 2010, 11:13:24 pm »
Thx guys, that helped :)
It's just me (& C::B).