project-navigation
Personal tools

Author Topic: Compile...  (Read 2405 times)

Offline Another Guy

  • Squad Leader
  • ****
  • Posts: 239
    • View Profile
Compile...
« on: April 27, 2010, 07:26:12 pm »
Well, I've been away for quite some time, and now I do not seem to be able to do things again.


1) My maps now take forever to compile (look atachment). Used to be fairly quick on same hardware and OS.

2) I can't seem to compile binaries anymore. I double checked settings and all paths are the way I left it last time I compiled right, but for some reason I am getting:

Quote
-------------- Build: windows in ufo_tests ---------------

Running target pre-build steps
..\..\contrib\scripts\codeblocks_check.bat ""
ECHO est  desativado.
ECHO est  desativado.
"unable to find bin\WINenvVER"
Compiling: ..\..\src\common\cmd.c
Compiling: ..\..\src\common\cmodel.c
Compiling: ..\..\src\common\common.c
Compiling: ..\..\src\common\cvar.c
Compiling: ..\..\src\common\dbuffer.c
Compiling: ..\..\src\common\files.c
Compiling: ..\..\src\common\http.c
Compiling: ..\..\src\common\ioapi.c
Compiling: ..\..\src\common\list.c
Compiling: ..\..\src\common\md4.c
Compiling: ..\..\src\common\md5.c
Compiling: ..\..\src\common\mem.c
Compiling: ..\..\src\common\msg.c
Compiling: ..\..\src\common\net.c
Compiling: ..\..\src\common\netpack.c
Compiling: ..\..\src\common\pqueue.c
Compiling: ..\..\src\common\routing.c
Compiling: ..\..\src\common\scripts.c
Compiling: ..\..\src\common\tracing.c
Compiling: ..\..\src\common\unzip.c
Compiling: ..\..\src\game\inv_shared.c
Compiling: ..\..\src\game\inventory.c
Compiling: ..\..\src\game\q_shared.c
Compiling: ..\..\src\ports\windows\ufo.rc
Compiling: ..\..\src\ports\windows\win_console.c
Compiling: ..\..\src\ports\windows\win_shared.c
gcc: Files\: No such file or directory
gcc: \(x86\)\MinGW\include: No such file or directory
windres.exe: preprocessing failed.
Process terminated with status 1 (0 minutes, 4 seconds)
1 errors, 0 warnings
 
Process terminated with status 0 (0 minutes, 4 seconds)
1 errors, 0 warnings

The "Files" and "(x86\)" folders on the last lines seem to be "Program Files (x86)" where MinGW is installed (I'm running Vista 64 bits Ultimate). Strangelly it should be (x86)\ intead of (x86\). I looked into every settings path in Code Blocks and can't seem to find anything wrong like that.

To add some information, I added to muton's old C::B Package MinGW files all files (overwrite) from Mattn wiki package. So I'm pretty sure I have all libs. I even tried after that getting latest MinGW and GTK files from net and overwriting it over my resulting package to have it really up to date. No luck. Then I did the same to C::B files. Still same result.

So making it short: I have all new mattn and old muton's libs (he probably updated his libs on the last year. lol) and updated files of MinGW, GTK, C::B and double checked settings for correct paths.
And it still won't compile most of the files (It does compile however game.dll, ufo2map.exe and uforadiant_brushexport.dll. None of the others).

My best bet it to reset entire SVN folder, since large repository updates (10 months gap) tend to cause some bugs.

In the meanwhile, any ideas?

Offline BigKid

  • Cannon Fodder
  • **
  • Posts: 6
    • View Profile
Re: Compile...
« Reply #1 on: May 04, 2010, 05:25:12 pm »
Have you been able to tackle that problem ?
Also my compiles seem to work I keep getting this message,too multiple times:

Quote
..\..\contrib\scripts\codeblocks_check.bat "H:\Windows7\codeblocks\MinGW\"
H:\Windows7\codeblocks\MinGW\
H:\Windows7\CODEBL~1\MinGW\
"unable to find H:\Windows7\CODEBL~1\MinGW\bin\WINenvVER"

I tried to follow the wiki... I'm using the prepackeged Codeblocks and the savegame_break branch...
Windows7 64Bit Professional...
And I also got the feeling that compiling the maps takes like forever also it definetly progresses...
It's still running while I write this and I started about an hour ago...
(Core2 Quad 4 cores @3Ghz with 100% cpuload)
« Last Edit: May 04, 2010, 06:18:37 pm by BigKid »