project-navigation
Personal tools

Author Topic: No floor  (Read 4006 times)

Offline Legendman3

  • Sergeant
  • *****
  • Posts: 306
    • View Profile
No floor
« on: April 04, 2010, 06:54:03 pm »
Id called this more of a mapping error than a bug but just look at it im using r29227 and the map is the farm map with 2 fields, the dropship, harvester, 2 windmills, and buildings. Ill attach the pics.
« Last Edit: April 04, 2010, 09:39:31 pm by Legendman3 »

Offline Legendman3

  • Sergeant
  • *****
  • Posts: 306
    • View Profile
Re: No floor
« Reply #1 on: April 04, 2010, 07:07:15 pm »
I just want to show this to  ;D

Offline bayo

  • Professional loser
  • Project Coder
  • Captain
  • ***
  • Posts: 733
    • View Profile
Re: No floor
« Reply #2 on: April 04, 2010, 08:19:51 pm »
are you the real batman?

Offline Duke

  • Administrator
  • PHALANX veteran
  • *****
  • Posts: 1037
    • View Profile
Re: No floor
« Reply #3 on: April 04, 2010, 09:31:43 pm »
Ahh...AMG SLS. Did you already order one ?

Offline Legendman3

  • Sergeant
  • *****
  • Posts: 306
    • View Profile
Re: No floor
« Reply #4 on: April 04, 2010, 09:36:07 pm »
LOL no the car was the default background of my theme i have and i never bothered to change it. Oh and ive noticed that whenever there is a map with the harvester on it that floor part is not there. Now someone tell me if thats a error or suppose to be there

Offline Duke

  • Administrator
  • PHALANX veteran
  • *****
  • Posts: 1037
    • View Profile
Re: No floor
« Reply #5 on: April 04, 2010, 09:38:26 pm »
Do you have that with harvesters on several maps or just +farm ?

Offline Legendman3

  • Sergeant
  • *****
  • Posts: 306
    • View Profile
Re: No floor
« Reply #6 on: April 04, 2010, 09:42:20 pm »
well i guess its just +farm but the game crashed so i restarted and it loaded +farm in a different layout so im guessing its probably just +farm.

Offline Duke

  • Administrator
  • PHALANX veteran
  • *****
  • Posts: 1037
    • View Profile
Re: No floor
« Reply #7 on: April 04, 2010, 09:44:11 pm »
Yes, I just checked africa and desert and they are fine.
==> map bug.

Offline Legendman3

  • Sergeant
  • *****
  • Posts: 306
    • View Profile
Re: No floor
« Reply #8 on: April 04, 2010, 09:45:53 pm »
Whats with africa and desert?

Offline H-Hour

  • Administrator
  • PHALANX Commander
  • *****
  • Posts: 1923
    • View Profile
Re: No floor
« Reply #9 on: April 05, 2010, 12:00:40 am »
Floor was given nodraw texture. Fixed in r29229.

Offline Legendman3

  • Sergeant
  • *****
  • Posts: 306
    • View Profile
Re: No floor
« Reply #10 on: April 05, 2010, 12:28:59 am »
cool thanks ;D