project-navigation
Personal tools

Author Topic: Error Running R29133  (Read 8168 times)

Offline Gren

  • Squad Leader
  • ****
  • Posts: 165
    • View Profile
Error Running R29133
« on: March 26, 2010, 07:28:12 pm »
Just run a new build with Muton's Installer and when I try to run the game it's looking for libiconv2.dll - any ideas anyone please?

Offline MCR

  • PHALANX veteran
  • ******
  • Posts: 1244
    • View Profile
Re: Error Running R29133
« Reply #1 on: March 26, 2010, 08:34:30 pm »
I had the same error with 29133  ???

Offline MCR

  • PHALANX veteran
  • ******
  • Posts: 1244
    • View Profile
Re: Error Running R29133
« Reply #2 on: March 27, 2010, 10:00:44 am »
Added a bugtracker item for this:
https://sourceforge.net/tracker/?func=detail&aid=2977439&group_id=157793&atid=805242

Maybe this should be moved to bugs in development version ?

Offline balasar

  • Rookie
  • ***
  • Posts: 78
    • View Profile
Re: Error Running R29133
« Reply #3 on: March 27, 2010, 10:35:52 am »
I attach needed lib

Offline MCR

  • PHALANX veteran
  • ******
  • Posts: 1244
    • View Profile
Re: Error Running R29133
« Reply #4 on: March 27, 2010, 10:37:40 am »
Thanx balasar.

Offline Gren

  • Squad Leader
  • ****
  • Posts: 165
    • View Profile
Re: Error Running R29133
« Reply #5 on: March 27, 2010, 10:40:44 am »
Added a bugtracker item for this:
https://sourceforge.net/tracker/?func=detail&aid=2977439&group_id=157793&atid=805242

Maybe this should be moved to bugs in development version ?

Wasn't sure if it's a game problem, or a glitch with the installer in deciding where to post - but thanks anyway MCR  :)

Offline Gren

  • Squad Leader
  • ****
  • Posts: 165
    • View Profile
Re: Error Running R29133
« Reply #6 on: March 27, 2010, 10:42:00 am »
I attach needed lib

Thank you balasar..  ;) ;D

Offline BTAxis

  • Administrator
  • PHALANX Commander
  • *******
  • Posts: 2607
    • View Profile
Re: Error Running R29133
« Reply #7 on: March 27, 2010, 11:54:27 am »
Probably an installer thing. Working libs should be included in contrib/dlls/ in SVN at all times, so any installer should use those libs. It is possible that the libs in SVN aren't working, though, so stay alert.

Offline Muton

  • Sergeant
  • *****
  • Posts: 496
    • View Profile
Re: Error Running R29133
« Reply #8 on: March 27, 2010, 01:17:40 pm »
Again a non up2date mingw environment

Get the current one
UfoAI_win32_build_environment.htm
« Last Edit: March 27, 2010, 11:20:52 pm by Muton »

Offline Gren

  • Squad Leader
  • ****
  • Posts: 165
    • View Profile
Re: Error Running R29133
« Reply #9 on: March 27, 2010, 01:20:08 pm »
Well assuming that the lib goes with the others in UFOAI-2.3-dev (I extracted it from balasar's 7zip file to there) the game can now start, but when I load a saved game, the console is flooded with an error message (see attached) which eventually finishes in an Assertion Failure :(

Offline Gren

  • Squad Leader
  • ****
  • Posts: 165
    • View Profile
Re: Error Running R29133
« Reply #10 on: March 27, 2010, 01:20:56 pm »
Again a non up2date mingw environment

Get the current one
UfoAI_win32_build_environment.htm

.....Posted at the same time - ty Muton.  ;) ;D What do I do with it once downloaded?  ???
« Last Edit: March 27, 2010, 01:34:56 pm by Gren »

Offline MCR

  • PHALANX veteran
  • ******
  • Posts: 1244
    • View Profile
Re: Error Running R29133
« Reply #11 on: March 27, 2010, 03:00:05 pm »
.....Posted at the same time - ty Muton.  ;) ;D What do I do with it once downloaded?  ???

Just extract it somewhere & run make_ufoai_win32.exe.
If you already own the source (ufoai) put it somewhere under the MinGW folder first, otherwise Muton's tool also assists you with getting the source...

Again a non up2date mingw environment

Get the current one
UfoAI_win32_build_environment.htm

Thanx a lot once again, Muton (how often did I write this already ?!), will try that one in the evening & report success or failure here, but I am quite sure that I will report success  ;)

Offline Gren

  • Squad Leader
  • ****
  • Posts: 165
    • View Profile
Re: Error Running R29133
« Reply #12 on: March 27, 2010, 05:20:43 pm »
Thanks MCR - and a big thanks to Muton  ;D ;)

Just running another build atm.

Offline Gren

  • Squad Leader
  • ****
  • Posts: 165
    • View Profile
Re: Error Running R29133
« Reply #13 on: March 27, 2010, 09:01:15 pm »
I've tried 2 more builds (to make sure I'm doing it correctly) 29150 & 29154 - both have the same problems as before...???

Offline Muton

  • Sergeant
  • *****
  • Posts: 496
    • View Profile
Re: Error Running R29133
« Reply #14 on: March 28, 2010, 12:33:47 am »
confirmed


Fix:
someone added the wrong intl.dll into contrib/scripts
the md5 hash must be 9f95ece3d2b3909de4d9147c4d93f976
can be found in mingw/bin/intl.dll

Its to late (00:29) for me to fix it on my own