project-navigation
Personal tools

Author Topic: [fixed] Can't start battle r27134  (Read 1699 times)

Offline ngsupb

  • Cannon Fodder
  • **
  • Posts: 7
    • View Profile
[fixed] Can't start battle r27134
« on: November 21, 2009, 01:56:33 pm »
Hi guys,

I got a problem, let me know how I can help to resolve it.

1) So I got an attack on Russian.
2) I click on it and send my ship with troops there.
3) When it asks to start the battle, I press  to land and it does nothing, my ship keep flying there.

Should I provide my save game so you can check it?

Thanks.
« Last Edit: November 21, 2009, 08:33:23 pm by ngsupb »

Offline Kildor

  • Project Artist
  • Captain
  • ***
  • Posts: 757
  • Project mapper and some other stuff`er
    • View Profile
    • http://ufoai.nx0.ru
Re: Can't start battle r27134
« Reply #1 on: November 21, 2009, 02:16:40 pm »
not savegame but ufoconsole.log.

Offline ngsupb

  • Cannon Fodder
  • **
  • Posts: 7
    • View Profile
Re: Can't start battle r27134
« Reply #2 on: November 21, 2009, 02:27:33 pm »
Pasibo Kildor  ;D

I just checked the console log. When I try to enter the battle, this error is shown:

********************
ERROR: CP_SetAlienEquipmentByInterest: no available alien equipment for mission 'cat1_interest84_1'
********************
 :(

Also I have played enough of battles and none of my troop have received  a higher rank yet :S
They all have the basic one.
Is there any known problem for that?


P.S.

It appears it isn't the one battle where I can't enter. Another one didn't work for me too....

P.P.S
Here is my save
http://dl.dropbox.com/u/2904315/ufoai-save.zip

« Last Edit: November 21, 2009, 03:50:03 pm by ngsupb »

Offline ngsupb

  • Cannon Fodder
  • **
  • Posts: 7
    • View Profile
Re: Can't start battle r27134
« Reply #3 on: November 21, 2009, 08:33:08 pm »
Actually there was other problem.
geever has fixed this issue in the latest version.  (27138)