project-navigation
Personal tools

Author Topic: odd lighting on +farm  (Read 1894 times)

Offline Tlactar

  • Rookie
  • ***
  • Posts: 60
    • View Profile
odd lighting on +farm
« on: September 12, 2009, 11:03:30 pm »
there are strange black "shadows" moving on all walls when i scroll the map. (r26264 by Destructavator)
I checked with my previous version (r26082) but they weren't there.

OS is Windows 7 x86 RC, my graphics card is a geforce 9600M GT

checked with 2 other maps and there are no such shadows
« Last Edit: September 12, 2009, 11:19:48 pm by Tlactar »

Offline geever

  • Project Coder
  • PHALANX Commander
  • ***
  • Posts: 2555
    • View Profile
Re: odd lighting on +farm
« Reply #1 on: September 12, 2009, 11:16:51 pm »
there are strange black "shadows" moving on all walls when i scroll the map. (r26264 by Destructavator)
I checked with my previous version (r26082) but they weren't there.

OS is Windows 7 x86 RC, my graphics card is a geforce 9600M GT

I don't see any "shadows" moving in these pictures...

-geever

Offline Tlactar

  • Rookie
  • ***
  • Posts: 60
    • View Profile
Re: odd lighting on +farm
« Reply #2 on: September 12, 2009, 11:26:41 pm »
look again ;)

compare for example the walls around the toilet or the crates on the first 2 pictures. It looks not that bad on the pictures, but in-game it's a bit ugly :D Until now it only happened on +farm

here are 2 more screens

Offline geever

  • Project Coder
  • PHALANX Commander
  • ***
  • Posts: 2555
    • View Profile
Re: odd lighting on +farm
« Reply #3 on: September 12, 2009, 11:37:03 pm »
compare for example the walls around the toilet or the crates on the first 2 pictures. It looks not that bad on the pictures, but in-game it's a bit ugly :D Until now it only happened on +farm

here are 2 more screens

Not sure if it's a problem with the game (renderer), the videocard (or driver), or just speed.

-geever

Offline Tlactar

  • Rookie
  • ***
  • Posts: 60
    • View Profile
Re: odd lighting on +farm
« Reply #4 on: September 12, 2009, 11:47:47 pm »
Not sure if it's a problem with the game (renderer), the videocard (or driver), or just speed.

-geever

speed? :D

Offline geever

  • Project Coder
  • PHALANX Commander
  • ***
  • Posts: 2555
    • View Profile
Re: odd lighting on +farm
« Reply #5 on: September 13, 2009, 12:03:59 am »
speed? :D

yes, even a 9600M GT is nothing on an Intel 80486. :P

-geever

Offline Tlactar

  • Rookie
  • ***
  • Posts: 60
    • View Profile
Re: odd lighting on +farm
« Reply #6 on: September 13, 2009, 12:50:14 am »
interesting configuration, though it's more often the other way round ;)

Processor is a Core 2 Duo P8400, 4GB RAM, so it shouldn't be too slow for UFO:AI (i really hope so :P )
driver for the graphics card is 7.15.11.7960. Newer ones don't work that well for me :(
« Last Edit: September 13, 2009, 12:52:41 am by Tlactar »

Offline Tlactar

  • Rookie
  • ***
  • Posts: 60
    • View Profile
Re: odd lighting on +farm
« Reply #7 on: September 14, 2009, 07:21:44 pm »
ok, noticed it on another map as well, "oriental medium" - what's the difference between those two and others like crashed ufo?