project-navigation
Personal tools

Author Topic: red boxes in transfer screen  (Read 2054 times)

Offline Tlactar

  • Rookie
  • ***
  • Posts: 60
    • View Profile
red boxes in transfer screen
« on: September 11, 2009, 05:15:33 pm »
there are 3 red boxes visible in my bases's transfer screen, and when i move the mouse over them they say
"add string node for table header"
"split warning message outside the textlist"
"add spinners (harder)"
so i guess they aren't supposed to be there ;)

they are still there after loading a game, so i'll attach a savegame, the console.log and 3 screens

Version is r26082 fom Destructavator
OS Windows 7 x86 RC
« Last Edit: September 11, 2009, 05:18:13 pm by Tlactar »

Offline Tlactar

  • Rookie
  • ***
  • Posts: 60
    • View Profile
Re: red boxes in transfer screen
« Reply #1 on: September 11, 2009, 05:17:43 pm »
ufoconsole.log is in the .zip, it won't let me post it as code here

ok, nevermind... found them in some other screens as well - seem to be comments :D
« Last Edit: September 11, 2009, 05:24:09 pm by Tlactar »

Offline geever

  • Project Coder
  • PHALANX Commander
  • ***
  • Posts: 2555
    • View Profile
Re: red boxes in transfer screen
« Reply #2 on: September 11, 2009, 05:23:57 pm »
there are 3 red boxes visible in my bases's transfer screen, and when i move the mouse over them they say
so i guess they aren't supposed to be there ;)

They are. We call them todo nodes and they say what features/fixes are needed for the gui. Of course we will remove them when we release.
Remember, you're playing with a development snapshot not an official build.

-geever

Offline Tlactar

  • Rookie
  • ***
  • Posts: 60
    • View Profile
Re: red boxes in transfer screen
« Reply #3 on: September 11, 2009, 05:26:17 pm »
just figured that out myself after posting it *doh* ^^ Nevermind then ;)

I couldn't remember having them in the version i had before, so they seemed odd there :D

Offline Destructavator

  • Combination Multiple Specialty Developer
  • Administrator
  • PHALANX Commander
  • *****
  • Posts: 1908
  • Creater of Scorchcrafter, knows the zarakites...
    • View Profile
Re: red boxes in transfer screen
« Reply #4 on: September 11, 2009, 06:27:25 pm »
I couldn't remember having them in the version i had before, so they seemed odd there :D

That's my fault - They were supposed to be in that previous dev installer I uploaded, except I messed up and compiled the "release" target instead of the "debug" target.  The second, more recent installer I uploaded was done more properly, with the "debug" target which includes the little TODO boxes.

(If that doesn't make any sense because you don't know coding, then just don't worry about it.)

Offline Tlactar

  • Rookie
  • ***
  • Posts: 60
    • View Profile
Re: red boxes in transfer screen
« Reply #5 on: September 11, 2009, 11:48:37 pm »
it does make enough sense for me ;) Those todo boxes are a great idea, btw! *g*

Offline bayo

  • Professional loser
  • Project Coder
  • Captain
  • ***
  • Posts: 733
    • View Profile
Re: red boxes in transfer screen
« Reply #6 on: September 12, 2009, 01:44:26 am »
A note, the todo nodes are not displayed by the release binary.