project-navigation
Personal tools

Author Topic: Errors  (Read 9556 times)

Offline vedrit

  • Sergeant
  • *****
  • Posts: 438
    • View Profile
Errors
« on: February 09, 2009, 02:55:07 am »
MN_DrawTextNode: Called without text or linkedList pointer
that occured when I tried to transfer stuff to my new base
« Last Edit: February 09, 2009, 05:48:07 pm by vedrit »

Offline Destructavator

  • Combination Multiple Specialty Developer
  • Administrator
  • PHALANX Commander
  • *****
  • Posts: 1908
  • Creater of Scorchcrafter, knows the zarakites...
    • View Profile
Re: Error while transfering
« Reply #1 on: February 09, 2009, 01:49:00 pm »
Are you still playing v2.3 r22395 (For Windows, Looking at your latest posts) ?

Offline vedrit

  • Sergeant
  • *****
  • Posts: 438
    • View Profile
Re: Error while transfering
« Reply #2 on: February 09, 2009, 04:44:07 pm »
yea

I am alos having an issue when the dropship is being intercepted. No error message, just the game crashing

No technology assigned to aircraft '(null)'

A UFO had dropped onto my base
« Last Edit: February 09, 2009, 05:52:45 pm by vedrit »

Offline iliaarpad

  • Rookie
  • ***
  • Posts: 31
    • View Profile
Re: Errors
« Reply #3 on: February 09, 2009, 08:44:02 pm »
I may have something similar here. After equipping my craft with something (tried Shiva rotary cannon and Fuel Pod) and reentering the base I got an assertion failure pointing to an "assert(slot)" at line 336 in cl_fightequip_callbacks.c. It doesn't happen until I put something on one of the crafts. Some info follows:
OS: Windows Vista SP1
RAM: 3 GB
CPU: Intel P4 @ 3GHz
VCard: ATI X1600 Pro (256 MB)

UFOAI Revision: r22533
File: cl_fightequip_callbacks.c
Line: 336
Expression: slot

The assertion failure occurred when entering the base (clicking on it) after assigning some equipment to a craft (happened both for the Firebird and the Saracen).
I also checked the console log and the last line (which was one of the two suspicious lines) read:
Code: [Select]
BDEF_SelectBaseSlot: Unknown airequipID: 2I don't know if this has any relevance on the subject at hand...

The other line (not likely to have any relevance here):
Code: [Select]
R_RegisterModelShort: Could not find: 'weapons/autocannon/autocannon'
« Last Edit: February 09, 2009, 08:52:29 pm by iliaarpad »

Offline vedrit

  • Sergeant
  • *****
  • Posts: 438
    • View Profile
Re: Errors
« Reply #4 on: February 09, 2009, 10:45:21 pm »
Most recently, i got this

R_RegisterModelShort: Could not find: 'geoscape/defence'
Could not find model 'geoscape/defence'

for ALLOT of lines, then

No technology assigned to aircraft '(null)'

Offline geever

  • Project Coder
  • PHALANX Commander
  • ***
  • Posts: 2555
    • View Profile
Re: Errors
« Reply #5 on: February 09, 2009, 11:42:28 pm »
c'mon fix it. ;)

Most of these problems are known and even reported on our bugtracker.

-geever

Offline vedrit

  • Sergeant
  • *****
  • Posts: 438
    • View Profile
Re: Errors
« Reply #6 on: February 10, 2009, 02:04:16 am »
just wondering, but is anyone else having issues with some alien ships (moving units into them in the battle) or going upstairs in buildings


Oop! Heres another one!
Dropped in on some alien activity (Non-shot down UFO), and got this

FIRESH_FiredefsIDXForWeapon: Ammo definition is NULL.
« Last Edit: February 10, 2009, 02:20:30 am by vedrit »

Offline geever

  • Project Coder
  • PHALANX Commander
  • ***
  • Posts: 2555
    • View Profile
Re: Errors
« Reply #7 on: February 10, 2009, 10:34:32 am »
Harvester ship has entrance on it's back. Going upstairs may not possible with the current pathfinding code (fix is WIP).

-geever

Offline iliaarpad

  • Rookie
  • ***
  • Posts: 31
    • View Profile
Re: Errors
« Reply #8 on: February 10, 2009, 06:11:35 pm »
The problem I described previously - is it a known bug? Or should I start a new thread about it?
Thanks!

Offline geever

  • Project Coder
  • PHALANX Commander
  • ***
  • Posts: 2555
    • View Profile
Re: Errors
« Reply #9 on: February 10, 2009, 06:15:50 pm »
assertion bug

The other is just a missing model.

-geever

Offline iliaarpad

  • Rookie
  • ***
  • Posts: 31
    • View Profile
Re: Errors
« Reply #10 on: February 10, 2009, 08:38:02 pm »
Okay, thanks for the info.

Offline vedrit

  • Sergeant
  • *****
  • Posts: 438
    • View Profile
Re: Errors
« Reply #11 on: February 11, 2009, 01:00:04 am »
and what of my various errors?

and by me saying "alien ships (moving units into them in the battle)" i mean that sometimes i cannot move them into the ship. Cant go past the door closest to view, and no more than a couple tiles past the other door
« Last Edit: February 11, 2009, 01:35:23 am by vedrit »

Offline geever

  • Project Coder
  • PHALANX Commander
  • ***
  • Posts: 2555
    • View Profile
Re: Errors
« Reply #12 on: February 11, 2009, 12:25:07 pm »
Code: [Select]
set debug_map 1 And make a screenshot plz.

-geever

Offline geever

  • Project Coder
  • PHALANX Commander
  • ***
  • Posts: 2555
    • View Profile
Re: Errors
« Reply #13 on: February 11, 2009, 12:35:30 pm »
for the
Quote
No technology assigned to aircraft '(null)'
plz report it on SF and attach a savegame.

-geever

Offline vedrit

  • Sergeant
  • *****
  • Posts: 438
    • View Profile
Re: Errors
« Reply #14 on: February 11, 2009, 11:19:32 pm »
Uhg.....i thought that reporting buts was what the forum was for....but if I must, I shall

heh...just remembered I started a new game....

but what do I do with that debug_map 1 code?
« Last Edit: February 11, 2009, 11:21:35 pm by vedrit »