project-navigation
Personal tools

Author Topic: TortoiseSVN glitches  (Read 9375 times)

Offline Kaz

  • Rookie
  • ***
  • Posts: 54
    • View Profile
Re: TortoiseSVN glitches
« Reply #15 on: March 09, 2009, 08:58:41 pm »
Hey BTAxis,
I just submitted a patch to fix the Makefile.win issue.

Cheers!

Offline BTAxis

  • Administrator
  • PHALANX Commander
  • *******
  • Posts: 2607
    • View Profile
Re: TortoiseSVN glitches
« Reply #16 on: March 09, 2009, 09:13:57 pm »
I tried it, but it doesn't work. I get the error "file 'd:\games\ufoai\base\maps\dam.map' does not exist", same as without your patch.

Offline Kaz

  • Rookie
  • ***
  • Posts: 54
    • View Profile
Re: TortoiseSVN glitches
« Reply #17 on: March 09, 2009, 09:20:03 pm »
The patch I sent is running as we speak, building the entire set of maps. In addition to making ufo2map change directory to where it is located, I modified Makefile.win to have it strip the leading directories and leave the map filename parameter to ufo2map the way it expects it.

Cheers!

Offline BTAxis

  • Administrator
  • PHALANX Commander
  • *******
  • Posts: 2607
    • View Profile
Re: TortoiseSVN glitches
« Reply #18 on: March 09, 2009, 09:22:54 pm »
Maybe my make is old or something? I'm using 3.81.

Offline Kaz

  • Rookie
  • ***
  • Posts: 54
    • View Profile
Re: TortoiseSVN glitches
« Reply #19 on: March 09, 2009, 09:31:00 pm »
So is mine. Please post the output of a call to make (interrupt after the first map fails) to see what is going on.

Cheers!

Offline BTAxis

  • Administrator
  • PHALANX Commander
  • *******
  • Posts: 2607
    • View Profile
Re: TortoiseSVN glitches
« Reply #20 on: March 09, 2009, 09:36:19 pm »
Huh. That's strange. I called make again, and now it worked. I know I didn't change anything... I guess it just felt like being a jerk.

Offline Kaz

  • Rookie
  • ***
  • Posts: 54
    • View Profile
Re: TortoiseSVN glitches
« Reply #21 on: March 09, 2009, 09:43:30 pm »
As long as it is working...  ;D

Cheers!

Offline BTAxis

  • Administrator
  • PHALANX Commander
  • *******
  • Posts: 2607
    • View Profile
Re: TortoiseSVN glitches
« Reply #22 on: March 09, 2009, 09:44:36 pm »
And of course now it ISN'T working anymore. I swear I changed nothing. I'm going to try to find out what the hell is going on.

Offline BTAxis

  • Administrator
  • PHALANX Commander
  • *******
  • Posts: 2607
    • View Profile
Re: TortoiseSVN glitches
« Reply #23 on: March 09, 2009, 09:48:05 pm »
For the record, here's the log:
Code: [Select]
d:\Games\UFOAI\base\maps>make -f Makefile.win
..\..\ufo2map.exe -extra -t 2 "d:\Games\UFOAI\base\maps\dam.map"
extrasamples = true
threads: #2
---- ufo2map 1.2.4 ----
path: 'd:\Games\UFOAI\base\maps\dam.map'

---- filesystem initialization -----
Adding game dir: C:\Documents and Settings\Bas\Application Data\UFOAI/2.3-dev/base
Adding game dir: ./base
using ./base for writing
...map: 'd:\Games\UFOAI\base\maps\dam.map'
...bsp: 'd:\Games\UFOAI\base\maps\dam.bsp'
make: *** [d:\Games\UFOAI\base\maps\dam.bsp] Error 1

Offline BTAxis

  • Administrator
  • PHALANX Commander
  • *******
  • Posts: 2607
    • View Profile
Re: TortoiseSVN glitches
« Reply #24 on: March 09, 2009, 09:54:40 pm »
I've found something. It doesn't work, UNLESS I open a cmd console and use the cd command to switch to a new directory first.

It's a case issue. Here you can see the problem:
Code: [Select]
Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600]
(C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.

d:\Games\UFOAI\base\maps>cd
d:\Games\UFOAI\base\maps

d:\Games\UFOAI\base\maps>cd ..

D:\Games\UFOAI\base>cd maps

D:\Games\UFOAI\base\maps>cd
D:\Games\UFOAI\base\maps

D:\Games\UFOAI\base\maps>

Note the capital drive letter after I call cd with args for the first time.
« Last Edit: March 09, 2009, 09:57:14 pm by BTAxis »

Offline BTAxis

  • Administrator
  • PHALANX Commander
  • *******
  • Posts: 2607
    • View Profile
Re: TortoiseSVN glitches
« Reply #25 on: March 09, 2009, 10:01:28 pm »
Yep. With this change it works:
Code: [Select]
MAPSRCS = $(shell cd .. && cd maps && dir /S/B $(MAPSDIR)\*.map | findstr /V "prefab" | findstr /V "tutorial" | findstr /V "autosave") # Windows version. Excludes "*tutorial*", "*prefab*" and "*autosave*" maps
Dumb, but true...

Offline Kaz

  • Rookie
  • ***
  • Posts: 54
    • View Profile
Re: TortoiseSVN glitches
« Reply #26 on: March 09, 2009, 10:02:39 pm »
What do you use to launch the cmd console? I've never seen the prompt (or the cd command for that matter) show the drive letter in lower case. At least not in standard cmd console.

Cheers!

Offline BTAxis

  • Administrator
  • PHALANX Commander
  • *******
  • Posts: 2607
    • View Profile
Re: TortoiseSVN glitches
« Reply #27 on: March 09, 2009, 10:07:59 pm »
I run it by typing cmd in the command line of Total Commander, the program I use to do pretty much everything on my computer. I also ran make.exe from that command line directly, which clearly resulted in the same behavior. I've tried to run it from winkey+R, and it doesn't use lowercase drive letters then. Looks like I might want to bring this to Christian Ghisler's attention.

EnderWiggin

  • Guest
Re: TortoiseSVN glitches
« Reply #28 on: July 08, 2009, 10:33:01 am »
It's me again :) I have same problem as in first post now, but it rely only to one file. TSVN throws this error each time it downloads the same file. This happens few months in a row, I've tried with different TSVN versions (now using latest available) but the same error. I've mamaged to discover that this is some file in contribs folder. Could someone, please, send me this whole folder(with .svn folders, of course)?

odie

  • Guest
Re: TortoiseSVN glitches
« Reply #29 on: July 08, 2009, 10:37:52 am »
It's me again :) I have same problem as in first post now, but it rely only to one file. TSVN throws this error each time it downloads the same file. This happens few months in a row, I've tried with different TSVN versions (now using latest available) but the same error. I've mamaged to discover that this is some file in contribs folder. Could someone, please, send me this whole folder(with .svn folders, of course)?

EnderWiggin,

I just downloaded this morning and no prob. (Yes, i download almost everyday, minus wkends mostly).

25053 is latest for me this morn - its ok.

I believe its timeout of sorts....

Try again some 10 mins later? It works for me most of the time (esp when i try during 4pm +- on +8GMT). Thats the reason why i do updates in the morning too, when i usually do not encounter this problem. (Maybe someone was trying to get the same file as i do??)