project-navigation
Personal tools

Author Topic: textures not drawing correctly  (Read 2508 times)

Offline stevenjackson

  • Rookie
  • ***
  • Posts: 90
    • View Profile
textures not drawing correctly
« on: May 10, 2008, 01:28:08 pm »
Hi

I'm new to ufo ai and i'm trying it out on my laptop.

The problem i'm experiencing is that some of the textures (exactly what ones changes and the number on the map vary to most or only a few)
It affects the battle map, base screens for soldiers and ships.
And sometimes the geoscape.

Anyone know what it might be?

I'm running on a laptop celeron
with 512 meg ram

The following is from the log file in applications:

------- video initialization -------
SDL version: 1.2.12
I: desktop depth: 32bpp
I: setting mode 6: 1024x768 (fullscreen: yes)
I: got 0 bits of stencil
I: got 16 bits of depth buffer
I: got double buffer
I: got 8 bits for red
I: got 8 bits for green
I: got 8 bits for blue
GL_VENDOR: SiS
GL_RENDERER: 661 VGA
GL_VERSION: 1.2.1
GL_EXTENSIONS: GL_ARB_depth_texture GL_ARB_multisample GL_ARB_multitexture GL_ARB_point_parameters GL_ARB_shadow GL_ARB_texture_border_clamp GL_ARB_texture_compression GL_ARB_texture_cube_map GL_ARB_texture_env_add GL_ARB_texture_env_combine GL_ARB_texture_env_crossbar GL_ARB_texture_env_dot3 GL_ARB_texture_mirrored_repeat GL_ARB_transpose_matrix GL_ARB_vertex_program GL_ARB_window_pos GL_EXT_abgr GL_EXT_bgra GL_EXT_blend_color GL_EXT_blend_minmax GL_EXT_blend_subtract GL_EXT_compiled_vertex_array GL_EXT_draw_range_elements GL_EXT_fog_coord GL_EXT_multi_draw_arrays GL_EXT_packed_pixels GL_EXT_polygon_offset GL_EXT_rescale_normal GL_EXT_secondary_color GL_EXT_separate_specular_color GL_EXT_shadow_funcs GL_EXT_stencil_wrap GL_EXT_swap_control GL_EXT_texture3D GL_EXT_texture_edge_clamp GL_EXT_texture_env_add GL_EXT_texture_env_combine GL_EXT_texture_env_dot3 GL_EXT_texture_lod_bias GL_EXT_texture_object GL_EXT_vertex_array GL_KTX_buffer_region GL_NV_blend_square GL_SGIS_multitexture GL_SGIS_texture_edge_clamp GL_SGIS_texture_lod GL_SGIX_depth_texture GL_SGIX_shadow GL_SUN_multi_draw_arrays GL_WIN_swap_hint WGL_ARB_extensions_string WGL_ARB_pbuffer WGL_ARB_pixel_format WGL_ARB_render_texture WGL_EXT_extensions_string WGL_EXT_pixel_format WGL_EXT_swap_control
ignoring GL_EXT_LockArrays
using GL_ARB_multitexture
using GL_EXT_texture_env_combine
GL_SGIS_multitexture deprecated in favor of ARB_multitexture
using GL_ARB_texture_compression
GL_EXT_texture_filter_anisotropic not found
using GL_EXT_texture_lod_bias
using GL_EXT_stencil_wrap
using GL_EXT_fog_coord
GL_ATI_separate_stencil not found
GL_EXT_stencil_two_side not found
max texture size: cannot detect - using 1024!
SDL_ttf version 2.0.7 - we need at least 2.0.7


Offline Mattn

  • Administrator
  • PHALANX Commander
  • *****
  • Posts: 4831
  • https://github.com/mgerhardy/vengi
    • View Profile
    • Vengi Voxel Tools
Re: textures not drawing correctly
« Reply #1 on: May 11, 2008, 01:59:32 pm »
maybe try to activate the texture compression or lower the max texture resolution in the video options menu