project-navigation
Personal tools

Author Topic: Problems with Homebase attack...  (Read 1357 times)

Offline markusk21

  • Cannon Fodder
  • **
  • Posts: 6
    • View Profile
Problems with Homebase attack...
« on: October 08, 2007, 05:58:05 am »
Hi all,
I have some Problems with attacks on my home-bases. I have got 2 bases and I tried on 2 different computers (one nvidia, other ati), all the same.
Fist thing, the load-screen seems broken. I wanted to upload a screenshot, but the upload-dir ist not writable :(
In this screen with the red border some loading files appear in a list, not in one line.

The most anointing thing is, when I want to shoot an alien the program crashes. Here is the console-output:
 
Code: [Select]
Wrote /home/markus/.ufoai/2.1.1/base/scrnshot/ufo01.jpg
Starting the game...
(player 0) It's team 1's round
Team 1 ended round, team 7's round started!
Team 7 ended round, team 1's round started!
Team 1 ended round, team 7's round started!
Team 7 ended round, team 1's round started!
Team 1 ended round, team 7's round started!
Team 7 ended round, team 1's round started!
Team 1 ended round, team 7's round started!
Team 7 ended round, team 1's round started!
Team 1 ended round, team 7's round started!
Team 7 ended round, team 1's round started!
Team 1 ended round, team 7's round started!
Team 7 ended round, team 1's round started!
Received signal 11, exiting...
Vertex3f: 1
Vertex3fv: 4
Normal3fv: 2

I really love this game, I want to play it till the end!

Best regards
Markus

Offline Mattn

  • CaveExpress
  • Administrator
  • PHALANX Commander
  • *****
  • Posts: 4830
  • www.caveproductions.org
    • View Profile
    • CaveExpress
Re: Problems with Homebase attack...
« Reply #1 on: October 08, 2007, 08:29:48 am »
this is a problem with the 2.1.1 version, it is already fixed in current codebase and will work in 2.2