project-navigation
Personal tools

Author Topic: ref_gl.dev not compiling correctly  (Read 2171 times)

Offline lfloden

  • Rookie
  • ***
  • Posts: 68
    • View Profile
ref_gl.dev not compiling correctly
« on: August 06, 2007, 08:00:45 pm »
It is in the development version using Dev C++

Here is the log

Compiler: Default compiler
Building Makefile: "C:\UFOAIdev\build\projects\Makefile.win"
Executing  make clean
rm -f ref_gl/gl_anim.o ref_gl/gl_draw.o ref_gl/gl_light.o ref_gl/gl_mesh.o ref_gl/gl_model.o ref_gl/gl_particle.o ref_gl/gl_rmain.o ref_gl/gl_rmisc.o ref_gl/gl_rsurf.o ref_gl/gl_warp.o ref_gl/glw_imp.o ref_gl/q_shared.o ref_gl/q_shwin.o ref_gl/qgl_win.o ref_gl/gl_image.o ref_gl/gl_shadows.o ref_gl/gl_font.o ref_gl/gl_arb_shader.o ref_gl/qgl.o ref_gl/gl_bloom.o ref_gl/gl_model_sp2.o ref_gl/gl_mesh_md2.o ref_gl/gl_mesh_md3.o ref_gl/gl_model_alias.o ref_gl/gl_model_brush.o ref_gl/gl_model_md2.o ref_gl/gl_model_md3.o ref_gl/gl_model_obj.o  ../../ref_gl.dll

gcc.exe -c ../../src/ref_gl/gl_anim.c -o ref_gl/gl_anim.o -I"C:/Dev-Cpp/include"  -I"C:/Programming/SDL-1.2.11/include"  -D__GNUWIN32__  -D_M_IX86=500  -Wall   -DDONT_TYPEDEF_INT32  

In file included from ../../src/ref_gl/gl_anim.c:26:
../../src/ref_gl/gl_local.h:54:21: SDL_ttf.h: No such file or directory
In file included from ../../src/ref_gl/gl_local.h:384,
                 from ../../src/ref_gl/gl_anim.c:26:
../../src/ref_gl/gl_font.h:11: error: syntax error before "TTF_Font"
../../src/ref_gl/gl_font.h:11: warning: no semicolon at end of struct or union
../../src/ref_gl/gl_font.h:17: error: syntax error before '}' token
../../src/ref_gl/gl_font.h:17: warning: type defaults to `int' in declaration of `font_t'
../../src/ref_gl/gl_font.h:17: warning: data definition has no type or storage class

make.exe: *** [ref_gl/gl_anim.o] Error 1

Execution terminated


Obviously it has something to do with the new font code.

Offline Zenerka

  • Sergeant
  • *****
  • Posts: 301
    • View Profile
ref_gl.dev not compiling correctly
« Reply #1 on: August 06, 2007, 08:21:28 pm »
Read this.

Offline lfloden

  • Rookie
  • ***
  • Posts: 68
    • View Profile
Thanks
« Reply #2 on: August 07, 2007, 03:54:59 am »
Didn't know that had been added. It's all working now.