UFO: Alien Invasion Issue Tracker
star_faded.png
Please log in to bookmark issues
bug_report_small.png
OPEN  Bug report #3403  -  alien launcher texture is a bit off
Posted Oct 22, 2012 - updated Jan 28, 2013
H-Hour (natewr) has been working on this issue since January 28, 2013 (20:48)
Issue details
  • Type of issue
    Bug report
  • Status
     
    Open
  • Assigned to
     H-Hour
  • Type of bug
    Not triaged
  • Likelihood
    Not triaged
  • Effect
    Not triaged
  • Posted by
     mattn
  • Owned by
    Not owned by anyone
  • Estimated time
    Not estimated
  • Category
    Artwork
  • Resolution
    Not determined
  • Priority
    1. Very low
  • Reproducability
    Not determined
  • Severity
    Not determined
  • Targetted for
    icon_milestones.png Not determined
  • Complexity
    icon_customdatatype.png Not determined
  • Platform
    icon_customdatatype.png Not determined
  • Architecture
    icon_customdatatype.png Not determined
Issue description
Item 3403 imported from sourceforge.net tracker on 2013-01-28 20:10:24

...
Comments Ported from Sourceforge  ⇑ top
tlh2000 (2012-10-22 15:39:38.156000)  ⇑ top
- **labels**: model --> models
 
natewr (2012-10-26 09:54:09.122000)  ⇑ top
The models for this are kind of a mess. We've got duplicates in different sizes in /models/aircraft/craft_weapon_antim/ and /models/aircraft/craft_weapon_launcher/. We've also got two different models for the launcher, neither of which are properly unwrapped.
natewr (2012-10-26 09:55:02.775000)  ⇑ top
- **assigned_to**: NateWr

Steps to reproduce this issue
Nothing entered.