UFO: Alien Invasion Issue Tracker
previous_open_issue.png
Go to the previous open issue
previous_issue.png
Go to the previous issue (open or closed)
star_faded.png
Please log in to bookmark issues
bug_report_small.png
Open Bug report #3287 [geo/battle] 3Dgraphics bug if use GLSL Shaders video option
next_issue.png
Go to the next issue (open or closed)
next_open_issue.png
Go to the next open issue
alextishin (alextishin) has been working on this issue since January 28, 2013 (20:48)
Description
[http://sourceforge.net/p/ufoai/bugs/3287 Item 3287] imported from sourceforge.net tracker on 2013-01-28 20:05:19 winXP32bit, radeonX1950pro 1400x1050 conf, console file and screen ===== Comments Ported from Sourceforge ===== ====== radius75 (2012-05-21 07:34:31) ====== ====== radius75 (2012-05-21 07:34:58) ====== ====== radius75 (2012-05-21 07:35:20) ====== ====== radius75 (2012-05-21 07:35:41) ====== ====== radius75 (2012-05-21 07:36:26) ====== ====== radius75 (2012-05-21 07:37:15) ====== ====== radius75 (2012-05-21 07:41:44) ====== battlescape ====== radius75 (2012-05-24 11:42:13) ====== I checked that, this bug appears only if use at a time: [GLSL Shaders] + [Post-Processing Shader Effect] Its normal for radeonX1950 with PixelShader2.0 ?
Steps to reproduce this issue
Nothing entered.
Comments (0)
History
Issue basics
  • Type of issue
    Bug report
  • Category
    Campaign
  • Targetted for
    Not determined
  • Status
    Open
  • Priority
    3. Normal
User pain
  • Type of bug
    Not triaged
  • Likelihood
    Not triaged
  • Effect
    Not triaged
Affected by this issue (1)
People involved
Times and dates
  • Posted at
  • Last updated
  • Estimated time
    Not estimated
Issue details
  • Resolution
    Not determined
  • Reproducability
    Not determined
  • Severity
    Not determined
  • Complexity
    Not determined
  • Platform
    Not determined
  • Architecture
    Not determined
Attachments (0)
There is nothing attached to this issue
Duplicate issues (0)